Şimdi Ara

Yeni Naruto'da Tam 87 Oynanabilir Ninja Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
         CyberConnect2′nin yapım aşamasındaki yeni Naruto oyunu, dövüş oyunu kategorisinde bir rekora imza atıyor. Playstation 3 ve Xbox 360'a yapılan Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm Generations, bugün onaylanan 87 oynanabilir karakteriyle, tüm dövüş oyunları arasında en fazla oynanabilir karaktere sahip oyun ünvanını elde ederek bir rekor kırdı.
     
        Bir önceki Naruto oyunundan 2 kat daha fazla karakter içerecek olan oyun, ilk olarak bugün yani 23 Şubat'ta Japonya çıkışını gerçekleştirecek. Avrupalı ninjalar ise yeni Naruto oyununa 30 Mart'ta kavuşacaklar. Yukarıdaki görüntüye tıkladığınızda karakter seçme ekranına daha yakından göz atabilirsiniz.
     
     








  • oh oh süper haber. seriyi baştan sona oynayacak olmamız da ayrı keyif verici.

    Edit: Umarım anime bu oyun çıkana kadar fillersız ilerler çünkü oyunda tobi kabutonun yeni hali falan var bunların dövüş stillerini bilmiyoruz. Fena Spoilerlar yiyebilirizz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 23 Şubat 2012; 12:51:18 >
  • Naruto oyunları gerçekten başarılı yapımlardır. Kendilerinide böyle geliştirerek belli ettiriyorlar.
  • Çok güzel.
  • Narutoyu severek okuduğum için oyunu çıkar çıkmaz aldım ama oyun vasat hikaye modu özet geçilmiş gibi geldi resmen boss fight gibi bir kavram yok hikaye modunda bir adam olan biteni özet geçiyor aradada free battle yapıyorsunuz bukadar UNS2 den daha kötü bir oyun tek + yeni karakterler ve jutsular. En kötüsüde online moddaki 3saniyeye ulaşan delaylar. İnternet hızım dünya kriterlerine göre kötü olabilir ama hiç bir oyunda bu kadar delay görmedim bu ne anlamış değilim önce ki naruto oyunlarındada böyleydi hala aynı değişen bir şey yok..
  • Bunun ''Bleach'' versiyonunuda yapsalar ya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.