Şimdi Ara

Borderlands 2 Andorid Platformlarda da Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Unreal Engine'i iOS platformlarda çalıştıran Epic Games, mobil platformlarda nelerin yapılabileceğini göstermişti. Şimdi ise alınan raporlara göre Borderlands 2, Android platformlarda çalışacak kıvamda.
     
         Android and Me sitesinin yayınladığı rapora göre Borderlands 2, Tegra-3 chipsetini kullanan Android cihazlarda çalışabiliyor. Bu raporun ardından sitenin yayınladığı iddiaya göre 2K Games, Borderlands 2'yi PC, PS3 ve X360 çıkışından sonra mobil platformlar için de deneyebilir.
     




  • Android'de çalışabiliyor diye Android'e yapmayı düşünüyorlar da vita'ya veya 3ds'e yapmıyorlar ya, az kıl kapmıyorum. Sanki onlarda çalıştırmayacak(3ds'de belki ama vita'da kesin çalışır)
  • iyi diyorsun güzel diyorsun da kardeşim işin ticari boyutunu düşün bir de. Android platformunun dünya çapında ne kadar geniş olduğu karşı konulamaz bir gerçek ve o platforma böyle kaliteli oyun çıkarıp uygun fiyat etiketinden koyarlarsa 3ds-vita felan androidin verdiği kârdan çok fazlasını elde ederler. Bir de bu yönden bak olaya ;)
  • Tegra 3ü geçtim tegra2 kullanan kaç tablet veya telefon var ki doğru düzgün ? Mobil platform çok doğru bir hedef ama işlemciler daha çok toy.
  • Yalnız Oyun da zaten Eylül de gelicek 7 ay var daha. 7 aya kadar çıkabilecek mobil cihazları bir düşünün. Bence Mobil platform da da çok iş yapar bu oyun. Ki En az PC sürümünü edinmem kesin fakat konsola alsammı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.