Şimdi Ara

Aliens: Colonial Marines'in Kapak Tasarımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Bilim kurgu türünün en iyi örneklerinden biri olan Aliens, yeni oyunu ile bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gearbox Software'in yapımcı koltuğunda yer aldığı oyun, bir önceki Aliens oyununun hayal kırıklıklarını fazlasıyla gidereceğe benziyor. Ekran görüntüleri ve videoları ile göz dolduran Aliens: Colonial Marines'in kapak tasarımı yayınlandı.
     
         Oyunun kapak tasarımına baktığımızda meşhur Alien silüetini görüyoruz. Bu silüet içerisinde ise oyundaki karakterlere yer verilmiş. Ridley Scott'ın yönettiği Prometheus ile erken havaya gireceğimiz serinin bu yeni oyunu için yayınlanan kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun yaz aylarında çıkacağını da hatırlatalım.
     
     
     








  • PS1'de oynarken küçüktüm ilk Alien'e rastladığımda yemin ederim bağırarak odadan kaçmıştım annem demişti ne oldu olum ben demiştim yaratıklar geliyor....ahaha aynı şey Resident Evil 2 oynarken dev örümcekleri görüncede olmuştu :D:D:D Eski tarzına geri dönmüş Aliens güzel olacağa benziyor eski günlerin hatrına bekliyorum.
  • Bu seriyi daha önce hiç oynamadım ama bunu oynayacam.
  • film kapağı gibi umarım alien ismine layık bir şekilde çıkar ortaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.