Şimdi Ara

MW3'ün Yeni DLC'sinin İçeriği Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Call of Duty: Modern Warfare 3'ün daha önce duyurulan DLC sezonu, Eylül ayına kadar her ay yeni içerikler getiriyor. Sezonun Şubat içeriği de bugün itibariyle belli oldu.
     
         Overwatch isminde yeni bir haritayı Modern Warfare 3'e ekleyecek olan Şubat DLC'si, önceki DLC'de de olduğu gibi ilk olarak Xbox 360'a sunulacak. 21 Şubat'ta Xbox Live'daki Call of Duty Elite üyelerine sunulacak olan DLC'nin diğer platformlara çıkış tarihi bilinmiyor.
     
         Modern Warfare 3'ün yeni haritası Overwatch'den alınmış ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.









  • PC içinde çıkmaya başlasa iyi olucak :( Elite bizde yok bu yüzden season pass gibi bir şeyler yaparlarsa iyi olur.
  • Harita bana MW2'den Highrise'ı anımsattı, MW3 aldım ama oyunu beğenemedim maalesef bu yüzden DLC'lere de soğuk bakarım bu bu oyun için, aslında güzel ancak belirgin farklar yok oyunda yeni oyun değeri taşımıyor benim gözümde..

    Elite'in de PC'ye bu kadar gecikmesi, hala hilecilerin ortalarda dolaşması da oyundan soğutan etkenlerden biri bence
  • Forever battlefield 3 owyeahhhhhh!!!
  • DLC nin DLC si çıkarmı bırakın allah aşkına.
  • Black Ops'ta ne güzeldi DLC olayları. Elite çıktı berbat ettiler. PC'yi bildiğin sallamıyor adamlar. millet oynadı ezberledi biz hala yeni harita bekliyoruz...
  • Hem Bf hemde mw oyuncusuyum ki , bf3 ve de mw3 oyunlarına sahibim.esasında mw'nin bende ayrı bir yeri var.ancak mw3 tamamıyle bir hayal kırıklığından öte birşey olmadı benim için.eskiye nazaran hile olayı mw'de azalmış olsada , yeni uygulanan map taktikleri (mw3 ile birlikte hepçi küçüldü) tam bir rezillik abidesi.kimlerin kimi vurdugu belli değil.tam bir kaos hakim.neymiş efendim ? sniperların önünü azda olsa kesmek istemişler.benim için asıl olan mw2'dir...gerisi tefarruat.o bakımdan mw3 serisinin ne bir dlc'sini alırım nede yeni mw'de adam gibi degişiklikler olana kadar da kendisini.gerçi bf3 tede hack olayı aldı başını gidiyor.yağmurdan kaçıyor , doluya tutuluyoruz.
  • şu hile olayına adam gibi bir çözüm üretmediler. her gece 4-5 tane hileci bildiriyorum steam de. ama süresiz banladıklarını sanmıyorum. çünkü bakıyorum adamlar 3 veya 4. prestige yi yapmışlar bile hileyle.biz daha 1. yi yapamadık. öyle 3-4 gün banlama değil süresiz olsa belki korkutur. ve hakikaten oyunda bir kaos ortamı var. haritalar o kadar küçük ki doğru dürüst bir killstreak yapamıyorsunuz. birini vurana kadar bir diğeri sizi nallıyor.black ops daki oynanış zevki maalesef yok.dlc ye gelecek olursak black ops daki gibi sorunlar cıkar yine. herkes almadığı için o haritalarda ve serverlerde oyuncu bulmak zorlaşıyor. e bir de dlc lerin fiyatları ortada.
  • Haritaların tam bi kaos ortamı yarattığı doğrudur ama hemen haritalara çamur atmayın. Siz killstreak yapamadınız diye harita kötü olmaz yapan yapıyor işte. Sadece alışmanız lazım. WHye atılan banlarda kalıcı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.