Şimdi Ara

Kingston Trilogy Tour Finali Sonuçlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Kingston'ın sponsorluğunda düzenlenen ve dünyaca ünlü takımların yer aldığı Kingston Trilogy Tour Counter-Strike turnuvasının kazananları belli oldu. Dün gerçekleşen turnuva finalleri dünyaca ünlü Moscow Five, Natus Vincere (Na'Vi) ve türk takımı olan HWA arasındaki mücadele ile gerçekleştirildi.
     
         Toplamda 5.000$ ödül dağıtıldı ve bunun 3.500$'lık büyük dilimi birinci olan Moscow Five'a verildi. Turnuvayı ikincilik ile tamamlayan Na'Vi 1000$, üçüncü olan HWA ise 500$ ödüle layık görüldü.
     
         Açılış maçında Moscow Five HWA'yı de_dust2'de 16-7 yendi. Sonrasında Na'Vi ile karşılaşan HWA, de_nuke haritasında 16-12 yenildi. Böylece final müsakabası Moscow Five ve Na'Vi arasında düzenlendi. Final maçları ilk olarak de_tuscan ve de_mirage haritalarında gerçekleşti. Moscow Five ilk haritada 9-6 ve 14-15 ile 1-0'lık skoru elde ederken ikinci harita Na'Vi'nin 16-4 üstünlüğü ile sona erdi. Durum 1-1 olmuşken, son harita olan de_inferno, 16-12 skorla Moscow Five'ın galibiyeti ile sonuçlandı.
     









  • ah be keşke birinci olaydık ama neyse canları saolsun mouse larına sağlık :D
  • koskoca kingston 5 bin dolarmı dağıttı peh.
  • Kingstone 5bin yakışmamış :)
  • Maçları dota 2 turnuvasındaki gibi youtube'a falan koymuşlar mı? İzlemek iyi olurdu...
  • haberde eksiklik var. Bu 3 ülke takımları, kendi ülkelerinde elemeler oynadı ve bu elemelerde 1. olarak buraya geldiler. Bu elemelerde de 7500 dolar ödül dagıtıldı. Toplamda 12500 dolar ödül vardı ve yurtdısından gelen takımların tüm masrafları karsılandı. Totale baktığınızda çok iyi bir etkinlik olmasa, o adamlar zaten buraya gelmezlerdi, zira yılda 200.000$ kazanıyor o arkadaslar. üstelik en iyi sartlarda istanbul'u da gezdiler ve eglendiler. teşekkürler kingston
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreDD1903

    haberde eksiklik var. Bu 3 ülke takımları, kendi ülkelerinde elemeler oynadı ve bu elemelerde 1. olarak buraya geldiler. Bu elemelerde de 7500 dolar ödül dagıtıldı. Toplamda 12500 dolar ödül vardı ve yurtdısından gelen takımların tüm masrafları karsılandı. Totale baktığınızda çok iyi bir etkinlik olmasa, o adamlar zaten buraya gelmezlerdi, zira yılda 200.000$ kazanıyor o arkadaslar. üstelik en iyi sartlarda istanbul'u da gezdiler ve eglendiler. teşekkürler kingston

    Şimdi oldu işte, Ozaman Bizdende Tebrikler Kingston.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.