Şimdi Ara

Bowling: 'MW3, MW2 Gibi Olsun İstemedim'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Yeni Modern Warfare 3 ELITE DLC'si için canlı yayında soruları cevaplayan Robert Bowling sorulan soruları yanıtladı.
     
         Sorulan sorulardan biri yeni güncelleme ile ortadan kaldırılan Prestige glitch'iyle alakalıydı. Kendisi yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Prestige puanları anormal olanları farketmek o kadar da zor değil ve onları bulup banlayacak kadar da teknolojiye sahibiz. Oyunu Modern Warfare 2 gibi herkesin hackleyebileceği bir ortama dönüştürmek istemedim. Bu herkesin oyun zevkini bozuyor."
     
         Kullanılan yeni teknoloji sayesinde artık Modern Warfare 2 gibi olmayacaklarını ekleye Bowling, Infinity Ward'un sonunda oyuncuları düzgün banladığını da ekledi.








  • PC Sürümünde hackersız oda bulunmuyor, durum xbox,ps3 ve Wii sürümlerinde güzel gidiyor. Fazla rastlamadım. Zaten PC de mw3 oynanmaz adamlar değer vermiyor PC ye. PC de online sayısına baktım 30.000 xboxda baktım 960.000 online kişi...
  • Kafan çok güzelmiş Bowling güle güle kullan:D
  • ilk zamanki kadar hacker kalmadı oyunda çoğunu banladılar ama zamanında prestige levelini hile ile kastıranlar hala ortalarda dolaşıyor. onlarda sıkıntı değil bence. adam istediği seviyede prestige'e sahip olsun eğer oynamayı bilmiyorsa komaya sokup yolluyoruz her türlü.
  • hile yapanın mantığını çözmek çok zor ya korsandan daha fazla zarar veriyor bence oyuna
  • Hey ontes burada adamın üzerinde durduğu nokta yanlış banlamalardaki sorun senin gibi konsol çocuğu bunu hemen pc-konsol kavgasına dönüştürdü.....
    Pc'de Cod Oynanmazmış....
  • Valla ben bir sunucuya girdim lvl 68 den 80 çıkardı yapabilecegin birsey yok adam oyuna girip adamın prestijini 15 yaptıysa adamın ne sucu var CoD durumu iyi deyil ve 8-9 sefer aimbot rasladım oyunu 25 saat oynadım hileden geçilmiyor.
    Oyunda çok eksik var özellik ping 150 aşagı olmuyor çok sinir bozucu adam 30 ping oyuna giriyor sen nasıl bu adamla rekabet edebilceksin ve sunucularda çok fazla lag var 2-3 el oyunuyorsun lagtan atıyor ve devamlı sunucu deyiştiriyor buda sorun iyi bir rakip dek geldimi daha kapışamadan ya oyundan atıyor seni yada onu veya sunucu göcuyor rekabet TAM BİR SIFIR oyunun suyunu çıkardılar kendi sunucu seçerek giridim daha ilk giridigim sunucuda hack imiş LVL hilesi vardı bam yemekmek için sunucuda seçerek giremiyorum tam bir hayal kırıklıgı ve haritalar çok dar ve dolambaçlı duşman ölunce hemen arkanızdan adam doguyor arkanız hep boşta adam dogar domaz sizi arkadan vuruyor black ops özluyorum haritalar çok sade idi haritların 3de çok sade idi iki grup kendi bölümünde doguyordu ve ortada kapışıyordunuz sade duşman diger grubun yerini aldıma karşı takım sizin yerinizden dogmaya başlıyordu
    sonra haritaların darlıgından ne sniper nede uzun namlulu silah kullanamıyorsunuz haritaların tamamı aynı yapıda
    oyunda adam çok az 6+6 kişi 8+8 kişi olmalıydı bunun daha fazla seçeneklisi var ama haritaya dar geliyor..
    BFde'de sorunlar var ama bukadar deyil 60 pingle 100 ping arasında seçim yapıyorsunuz ve genelde 70 ping fena deyil 30 pingten aşagı giren yok haritalar ne çok dar nede çok geniş normal TDM için soyluyorum 16 - 64 kişilik sunucuyu siz seçebiliyornuz ben genelde 24 kişiligi seçiyorum ve haritaya normal geliyor 64 kişil çok fazla oluyor aslında 64 kişilik TDM haritası kişiye göre genişlemeliydi o bir eksik ama benim işimi 24 kişilik göruyor oyunda oyun motorunda hala sıkıntı var 5850 CF sorun oluyor ultra ayarda oyun sapıtıyor transistörlere dogru yuklenemiyor fps ciddi oranda dusuyor high modda sıkıntı yok 1 gpu ya %90 ikinci gpuya %99 yukleniyor 65 karenin altına duşmuyor genelde 80 kare civarı bunlar dışında oyun gayet başarılı ben BF3 oyuyorum MW3 bıraktım bu sorunlardan dolayı umarım oyun kendini yeniler oyun motorunda tabiki BF nin çok gerisinde kaldı eyer aynı cizgide giderse çıkacak olan MW serisini almıcam ama bu sene black ops 2 çıkacaksa orjinal alabilirim aynı çizgisini korursa ama MW serini boyle devam ederse almıcam SAYGILAR




  • yukarıdakı okudugum mesajlara göre diyebılırımkı multıplayer konsolda oynanır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    yukarıdakı okudugum mesajlara göre diyebılırımkı multıplayer konsolda oynanır :D


    fanboyluk içermeyen bir cümlen olsun artık şu sitede. biz sıkıldık sen sıkılmadın.
  • ismail vilehand
    25.01.2012 03:30:47

    benim hiçbir cumlemde fanboyluk yok.. doğruyu söyluyorum... bf3 u ayırıyorum... 64 kişi desteği veriyor ama f2play fps oynamış bırı olarak bu derdi iyi bilirim...oyun zevkını baya bir duşurur.. hacksız oyun her zaman iyidir...oyuzden böyle bir mesaj yazdım senin derdin ortamı alevlendirmek... yukarıda yazanlar var.. mw3 te hacker sız oda yok diye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stun -- 25 Ocak 2012; 3:49:22 >
  • stun
    25.01.2012 03:33:54

    bak yine olayı MW3 vs BF3 tartışmasına çekmeye çalışıyorsun. benim kastettiğim şey orda konsol fanboyluğu yapmandı. MW3 vs BF3 olayı değil.

    adam 25 saat oynamış hackersız oda yok diyor, benim şuan MW3 multiplayer oyun sürem 148 saat oyunun ilk çıktığı dönem hariç hackera pek rastlamadım. ama senin yegane amacın konsolu ve BF3'ü yüceltmek olduğu için 148 saat oynayan adama değil 25 saat oynayan adamın dediğine inanırsın. ayrıca hiç oynamadığın oyun hakkında en çok oynayan adamdan bile daha çok yorum yapıyor olman ise ayrı bir komedi.

    eğer trollsen gerçekten çok başarılısın ama şu sitedeki yorumları ciddi ciddi yapıyorsan gerçekten üzücü bir durum. umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.
  • senin gibi eksi atmaktan ve aşşagılamaktan zevk alan biri değilim... al yukarıda adam diyor 25 saatte her odada vardı diye ...ve hatta bu açıklamaya bakarsak haberıde okursak geliştiricide bu olaydan muzdarip çözmeye çalışıyor .. hiç oynamadın :? diye birşey mi var... oynasaydım konsolda oynayacaktım ve yine hack ile karşılaşmayacaktım...burada ayrııntılı veri yazan adamın yorumunu almak daha mantıklı geldi.... bu durumda eniyi mp konsolda oynanır... bf3 u ayırdım niye ayırdım pc de 64 konsolda 24 kişiyi desteklıyor... ama hackde var hackı goze alanlar pc de oynasın..

    şimdi pc-konsol sahibi biri mw3 u oynamak ıstese sence hangısını tercıh edecek :? tabıkı konsolu.. hem hack yok hemde çok daha fazla oyuncu kıtlesı var...
  • stun
    25.01.2012 04:23:10

    kendi ağzınla söylüyorsun işte. başkasının yorumundan yola çıkarak tartışmaya giriyorsun. bende seni adam yerine koyup hala cevap veriyorum.

    o kadar çok hacker olsaydı 148 saat oynamazdım bu oyunu herhalde. ayrıca BF3, Skyrim, Crysis 2 gibi geçtiğimiz yılın popüler oyunlarına sahibim. MW3 senin sandığın kadar problemli bir oyun olsaydı oturur başka oyunları oynardım. hackerlara kendimi vurdurmaya meraklı değilim. kimse meraklı değil. o kadar insan keyif almasa oynamaz bu oyunu.
  • ismail vilehand
    25.01.2012 04:42:10;

    şimdi ben bunu istersen oynarım ... hemen yarın ama bu oyunu benım oynamam ne kadar hacker olup olmadıgı konusunda bılgı sahibi kazandırmaz... ben onu diyorum .. çunku konsolda hack yok hiç yok hiç...onun için pc-konsol olan bir kimse konsolu tercıh edecektır bu oyun için ... hack derdım yok.. bana hack diyip ağlayanlar yok.. temiz oyun..
  • ayrıca bu saatte (4.56) benim her yorumumda birer eksi var :D harbiden zevk mi alıyorsun :? git bi tedavi ol :D
  • stun
    25.01.2012 04:47:14

    BF3 için bile hacki göze alan PC'de oynasın diyebiliyorsan hakkaten ağır fanboysun. sana konsolunla beraber mutluluklar diliyorum.
  • ismail vilehand
    25.01.2012 05:04:00

    evet diyebılırım.. 1 serverda 1 tane hacker olsa butun dengeyi zevkı bozmaya yetecektir merak etme...
  • gamepad ile fps oynayan shooterım diye dolanmasın ortalıkta!
  • Kullanılan Teknolojimi :) Üye Banmı :) Böle Birşey ancak bunları yapamayan söyler Modern warfare 2 ile modern warfare 3 kaynak dosyalarına bakın nerdeyse hepsi aynı mw2deki hack mw3 çalışır oderece aynı :)
  • fanboy savaşı başlamış gene kim önde gidiyor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.