Şimdi Ara

Wii U Çıkış Oyunları Yelpazesi Geniş Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Nintendo Wii'de oldukaç zayıf kalan 3. parti oyun seçeneği, Wii U'da her kitleye hitap eden geniş bir seçenek yelpazesine sahip olacak. Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime, hangi oyunların çıkış listesinde olduğunu belirtmedi ama oyuncuları harekete geçirecek güçlü bir listeyle Wii U'nun raflarda yer edeceğini belirtti:
     
    "Herkes çıkış tarihi ve oyun çıkış listesini öğrenmek istiyor. Şunu söyleyebilirim ki farklı oyun türlerinden geniş bir oyun yelpazesi sunabilecek durumdayız. Mario, Zelda ve Donkey Kong gibi önemli serilerimiz yanı sıra Miyamoto yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Her deneyimi edinebileceğiniz bir listeyle karşılaşabilirsiniz. Çıkış tarihi ve çıkış oyunlarını vakti geldiğinde açıklayacağız."
     
        Bakalım Nintendo, kendi hayranları dışında kalan kitleyi de memnun edebilecek mi ?








  • konsolun çıkışından sonra satışlarını iyi bir şekilde sürdürebilmesi çıkış oyunlarına bağlı zaten...tabi ki fiyatı da önemli bakalım wii u nasıl gelecek
  • Nintendo özellikle Wii ve Ds ile kendi içine kapanık yapısını tamamen kırdı. Wii U ile birlikte gerek kendi bünyelerinden gerek üçüncü parti oyun firmalarından birçok yapımı kendi platformlarında oyuncuların hizmetine sunacaktır.
  • Cidden soyledikleri gibi bir cikis yapacaksa bir PS2'yi gececek bir efsane gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.