Şimdi Ara

Secret World'te illuminati Karargahı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Funcom'un uzun süredir yapım aşamasında olan ve hala net bir çıkış tarihi bulunmayan oyunu The Secret World için yeni sanatsal tasarımlar yayınlandı.
     
         Oyunun bu yeni görüntülerinde mekan ve karakter tasarımlarına yer verildiğini görüyoruz. Görüntülerin genel olarak odaklandığı nokta ise illuminati karargahı oluyor. Bu yeni görüntülerde New York'ta yer alan illuminati karargahının farklı mekanlarına ve bu karargahta yer alan karakter tasarımlarına yer verilmiş. Ayrıca burada illuminati oyuncularının görev alacağı Kirsten geary adlı karakter de gözüküyor.
     
         Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 








  • Abi bağre oyunlara sıçratmasınlar ya :(
  • Artık iLLUMiNATi oyunları çok çıkmaya başladı, inandıkları şeytanların olduğu ve gelecekle ilgili bir planlarının olduğu diğer bir oyun ise Nikopol: Secrets of the Immortals . Açıkçası bu oyun da ilgimi çekti şimdi.
  • Yeni moda da bu oldu iyi mi? Güya gizli örgütler... Deus Ex'de gayet seviyeli bir şekilde işleniyordu ama bu oyundaki kadar net bir şekilde çıkması ne kadar iyi bilemiyorum.
  • Büyük oyun yapımcıların nerdeyse hepsi mason kuruluşlarına çalışıyo zaten ve karşı çıkan olmadığı için oyunlarınada bunları gayet rahar yansıtıyolar.
  • her yerde piramit ve tek goz simgeleri gormekten biktik yahu..şişirdiler insanlari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nekroses

    Büyük oyun yapımcıların nerdeyse hepsi mason kuruluşlarına çalışıyo zaten ve karşı çıkan olmadığı için oyunlarınada bunları gayet rahar yansıtıyolar.


    Katılmamak elde değil.

    bu haber başlığındayken sağ taraftaki son güncellenenler kategorisi altındakilere bakalım :

    SON GÜNCELLEMELER

    Secret World'te illuminati Karargahı

    Yeni
    10.01.2012
    The Secret World'de Zindanların Yapımı

    Yeni
    05.01.2012
    The Secret World Mısır'a da Uğrayacak 06.12.2011
    The Secret World'e Templar Videosu 20.11.2011
    The Secret World - The Templars

    Zaten bu oyunun yaz aylarında yayınlanan illuminati_trailer adlı videosunu izlediğimde iyice işkillenmiştim.Demek artık bu kadar kendilerine güveniyorlar.Hayırlısı olsun bakalım sonu nereye varacak.




  • Oyunu şimdi detaylı inceledim. Bu kadar da olmaz! Ama dahasını yani her şeyi görmek için oynayacağım. Resmen oyun onları anlatıyor. Aynı Nikopol: Secrets of the Immortals gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.