Şimdi Ara

KoA: Reckoning'in Sistem Gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz günlerde ilk 30 dakikası yayınlanan Kingdom of Amalur: Reckoning'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri belli oldu. Fable tarzı oynanışına rağmen daha farklı büyü ve daha ciddi bir ilerleyişe sahip olan oyun, rengarenk grafikleriyle de dikkat çekiyor. 10 Şubat'ta çıkışını yapacak olan oyunun sistem gereksinimleri şu şekilde ;
     
    Minimum Sistem Gereksinimleri ;

    İşletim Sistemi: XP Service Pack 3, Vista Service Pack 2, Windows 7 Service Pack 1
    İşlemci: Intel Core2 Duo 2.2GHz, AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6GHz
    Ram: XP için 1 GB, Vista ve Win 7 için 2 GB
    Hard Drive: 10.5 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB, ATI Radeon HD3650 512MB veya daha iyileri, Pixel Shader 3.0 desteği, minimum çözünürlük 1280×720
    DirectX: 9.0c

    Önerilen Sistem Gereksinimleri ;

    İşletim Sistemi: XP Service Pack 3, Vista Service Pack 2, Windows 7 Service Pack 1
    İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X4 2.6GHz
    Ram: XP için 3 GB, Vista ve Win 7 için 4 GB
    Hard Drive: 10.5 GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX260 1GB RAM, ATI Radeon HD4850 1GB RAM, Pixel Shader 3.0 destekli
    DirectX: 9.0c
     








  • iyiymiş bakalım oyun nasıl olacak
  • videolardan izlediğim kadarıyla bir rpg olmasına rağmen özellikle düşmana vurduğumuz andaki hissiyat yani vuruş hissi oldukça iyiye benziyor grafiksel olarak da göze hoş geliyor merakla bekliyorum
  • 98659367 yıldır RPG oynayan biri olarak söylüyorum; böyle rengarenk cicili bicili tasarımları olan RPGlerden bir cacık olmaz. yapmayın artık şunu. bakın Temple of Elemantal Evil'a, Icewind Dale'e, Skyrim'e görün karanlık ve puslu atmosferi örnek alın be Allahsızlar...
  • @ismail vilehand

    Hocam dediğinizde doğruluk payı var, sisli, puslu ve karanlık atmosfer çoğu RPG oyununda verilmek istenen o gothic ortamı başarıyla sunuyor, ama bunu dile getiriş tarzınız bence yanlış, ayrıca birçok rengarenk dediğiniz RPG oyunu, hatta MMO'ları da hesaba katarsak başarıya ulaşmış ve kitleside küçümsenemez..

    Elbette fikirler farklı olabilir saygı duyarım ama böyle dile getirmeniz bence yakışmamış size, eminim saygılı birisinizdir :)
  • @otomania

    ciddi yazmadım ya. bu oyunu yapan adamlar karşımda olsa fikirlerimi sorsalar yüzlerine karşı "WTF are you doing? you godless pricks!" diyecek halim yok. herhalde saygılı bir şekilde derdim RPG sever olarak şu yarattıkları atmosfere karşı olduğumu.

    şimdi bu tarz oyunlar başarıya ulaşmış olabilir evet, ama her başarıya ulaşan doğru yoldan giderek ulaşmış denemez. mesela ben MMO oyunlarını bile RPG'den saymıyorum. MMO oyunlarında oyuncularını tek amacı en hayvan silahı ve zırhı alıp PvP'de daha çok adam kesmek. böyle RPG olmamalı. RPG denilen şeyde bazen bir kilit açmanın veya diyaloğa girip uygun bir cümle söylemenin en hayvan silahla en hayvan damage'i vurmak kadar işe yaraması lazım. bu malesef MMO tarzı oyunlarda yok.

    atmosfer olayına gelirsekte böyle renkli tasarımlar RPG hissiyatını zedeleyerek daha geniş kitlere oyunu çekici kılmak için kullanılıyor. ki bu çok yanlış. RPG' dendi mi hem oyun biçimi hemde atmosfer olarak türün gerekliliklerini karşılamalı. yıllardır adam gibi RPG cımbızla çekiyoruz. umarım Skyrim yakaladığı başarı ile bu konuda camiaya ders olur ve gelecekte böyle hoplamalı zıplamalı rengarenk örümcekleri kesmeli oyunlar yerine daha kaliteli atmosfere ve tasarımlara sahip oyunlarla karşılaşırız.




  • Bence güzel olacak. Adamlar oyunu tanıtmak için deli oluyorlardı. Önemli isimler toplandı bu oyun için. Ayrıca bu nesilde yeni bir seri çıkarmak zor bir iştir. Çıksın bakalım o zaman görürüz iyi mi kötü mü?
  • Oyunun tasarımları gayet iyi bence. Sadece grafikler fable tarzında. Youtube'daki demo videolarına bakabilirsiniz. Mekanlar atmosfere göre oldukça iyi.
  • @ismail vilehand

    Ben sizin MMO hakkındaki yorumunuza kesinlikle katılıyorum en iyi silah en yüksek hasar bütün olay bu gerçektende.. Ama renklerle ilgili aynı düşünceleri paylaşamıyacağım maalesef. Renklerin canlı olması içindeki karakterin mutlu olmasını sağlamaz yada gerektirmez bence, etraf rengarenk olabilir ama kenarda öyle bir ceset görürsünüz işte o an renklerin bir önemi kalmaz, ayrıca o cesetteki kan; kırmızı al al, ten ise buz gibi soğuk beyaz yapılsa yani gerçek renginde yapılsa beni daha çok etkiler şahsen. karanlık oyunlar birsürü havayı bulutlandır ağaçların rengini koyult yaprakları soldurt bide arkadan damar müzik ver ohh al sana atmosfer.. ben böyle düşünmüyorum şahsen.. ama tabiki zevkler tartışılmaz :)

    İyi forumlar
  • @ismail vilehand

    Kardeşim bence rengarenk ortamlarda da rpg olabilir bak mesela fable serisine borderlands'a benim böyle oyunlar hoşuma gidiyor senin gitmeyebilir ama genelde içinde mizahi öğeler olan oyunlar tutulur.
  • güzel bi oyun ama sistem, gereksimleri biraz ilginç.
  • Senaryo bakımından çok sağlam olacağına eminim çünkü işin içinde R.A. Salvatore var.
  • bazı arkadaşlar demiş rengarenk filan demiş ama oyundaki görselle güzel daha oynamadanda bilemezsiniz,bu oyuna benzer bir sürü oyun çıktı bazıları tuttu bazıları tuttu bu oyunada daha çıkmadan paha biçilemez zaten....bnce bir umut var.
  • bu kadar çakallık olmaz ya. taaa 3 4 aydır belki daha fazladır Origin'de ön siparişte gözüküyordu bu oyun, şimdi oyunun çıkmasına 3 hafta kala Steam'e de geldi ve şuan en çok satanlarda 1. sırada. Origin'den satamadılar diye hemen verdiler Steam'e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.