Şimdi Ara

DICE Battlefield 3 İle Amaçlarına Ulaşabildi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz senenin en iyi oyunları arasına ismini yazdıran Battlefield 3, son dönemin en iyi savaş atmosferini yansıtan oyunlardan birisi olmuştu. Peki yapımcı DICE Battlefield 3 hakkında neler düşünüyor?

         IGN'e konuşan Patrick Bach, "Şimdiye kadar yapılmış en iyi ve en geniş Battlefield oyununu oluşturmak istedik. Yaptığımız en etkileyici FPS oyunu." diyerek Battlefield 3'deki amaçlarını kısaca tanımladı.
     
         Röportajda Patrick Bach'e bu amaçlarına ulaşabildikleri sorulduğunda ise Bach, "Hemen hemen ulaştığımızı düşünüyorum. Geliştirici ekiple birlikte ortaya koyduklarımızdan dolayı gurur duyuyoruz. Battlefield serisini geliştirmek için harika bir platform çıkardık." şeklinde bir cevaplamada bulundu.
     
         Sizce de Patrick Bach ve ekibi amacına ulaşabilmiş mi?
     








  • bnce ulaşamadı.ilk başta bf3 taraftarıydım mw3 görünce vazgeçtim.bf3 grafiğe vericeği önemi oyunun içeriğine verseydi çok daha güzel şeyler ortaya çıkar..ama genede oynamaktan vazgeçmiyorum tabiki :))))
  • valla bu saatte haber eklediğiniz için öncelikle bi teşekkür edeyim. ikinci olarak MW3 ile çıkış aşamasında çok dalaştılar duman ederim nidesıyla ama çıkışla beraber suskunluğa geçtiler sanırım bu bi özet (fanboy değilim durum bu troller isterse okumasın)
  • battlefield 3 benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı bence son dönemlerin en iyi fps oyununu çıkardıkları için bir teşekkürü borç bilirim ben dice'a.
  • Bence Ulaşamadı Diyen Arkadaşlarımıza İthafen ;

    Dostum Sanırım Multiplayerını oynamadın yada Korsan olarak Aldın Seneryoyu Oynadın Sonra Karar Verdin Diye düşünüyorum

    Yoksa Multi fps Sever Bir Oyuncunun Bu Oyunu Begenmemesinin Sebebi

    Ya 08-15 Yaş Grubu Oldugundan Yada Cod Fanboyu Oldugundandır

    Begenmeyen Arkadaşlara Tekrar Sesleniyorum Nelerini Begenmedinizi Yazarmısınız

    Hikaye Modu Cod Kadar Sağlam Olmayabilir Kabul Ediyorum ki bu cod un hikaye Modu o kadar hızlı geçiyorduki başımı Döndürdü

    Ama devir Multiplayer Devri Sadece Single Player İçin Orjinal Oyun Almadım Almam

    Multisi Zevkli Her Oyunu Elimden Geldidiğince Orjinal Alırım

    Kısacası Vurkaç Yerine Arkadaşlarınla Kurarsın TeamSpeak i Taktiğinizide Oluşturdunuz mu Bu Oyun Tadından Yenmez

    Tanklar Jetler Uçaksavarlar Helikopterler Askeri Kara Araçları İle Savaşı Birebir Yaşarsın !




  • Bu nedir ya :D bf3 seven biri girmiş konuya övene +1 eleştrene -1 vermiş ve kaybolmuş :D
  • Multisi iyi diğer yönlerden boş bir oyundu. Uzun süredir böyle zorlama single ve kötü yapay zekaya sahip bir oyun görmedim. Birçok ödülden eli boş döndü (VGA 2011, Gametrailers vs..) O kadar reklamın hakkını veremedi. BC2 ile benzer puanlar alması da cabası.
  • ps3 sürümünü oynadım ve şunu farkettm oyunu sırf grafiğe boğmuşlar fakat o kullanış o rahatlık oyunda yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunofpower

    valla bu saatte haber eklediğiniz için öncelikle bi teşekkür edeyim. ikinci olarak MW3 ile çıkış aşamasında çok dalaştılar duman ederim nidesıyla ama çıkışla beraber suskunluğa geçtiler sanırım bu bi özet (fanboy değilim durum bu troller isterse okumasın)


    zaten BF3 MW3'ü ezip duman etti sen neyin tartışmasını yapıyorsun ?
  • bence karşıladı baya sağlam yaptılar ama bana sorarsınız ben bad company 2yi daha çok sevmiştim daha gerçekçi ve daha dengeli bi oyundu. bu arada can kırıkları denen arkadaşda pek bilgisi yok bu konularda yeni oyuncu galiba yeni nesilde fps lere multiplayer nasıl yapılacağını öğreten oyundur lan cod bf de bundan baya faydalanan bi oyun devir multiplayer devri diyosunda o bu nesilde cod4 sayesinde başladı koçum yoksa hala counter gibi sadece iki silah alarak oynucaktın.ve git live ve psn de en çok oynanan oyunlara bak ve cod multiplayer oyunmu yoksa single bi oyunmu öğren
  • döönüp dönüp cod un story modunumu oynayacak bu millet bir yıl boyunca yenisi çıkana kadar bir filmi kaç kez izlersin.battlefield 3 multi tabanlı ve multi konusunda kıyaslanmayacak derecede rakipsiz bi oyun.ben story modamı vercem 150 tl.saat işliyo.dünya dönmeye devam ediyor.ama cod 5 yıldır yerinde sayıyor.ben yenilik ve gelişim ararım ve dice riske girmesine rağmen müthiş bir iş çıkartmış.25 ekimden bu yana 111 saat multide takılmışım.codun stotry modunu 30 kez oynarsan aynı zaman denk gelir.multisinden ve grafiklerinden söz etmicem bile
  • battlerecord da olacak demişlerdi , hala yok... gerçi battlerecord bf2 de 1.5 yamasıyla gelmişti ama tuhaftır ki , şu an bf3 için hiç ses seda yok... sanırım es geçtiler veya ilerki yamalarla gelir.. ama iş işten geçti gibi.... bf3 güzel bir oyun fakat record olmadığından benim için yarım bir oyun....umarım yamalarla record 4-6 ay içinde çıkarırlar... ses seda olmadığından bir sonraki oyuna kaldı sanırım.....
  • Ulaşamadı Amacı Modern Warfare 3 Geçmekti Fakat Daha Az :) Sattı
  • ayrıca cod8 şu anda 21 milyon sattı... bf3 ise 11 milyon....bu düşündürücü.... hep demişimdir battlefield biraz daha hızlandırılması gerekir... hantal oynanış tarzı var...veya cod gibi hızlı bir mod da ekleyebilirlerdi deadmatch moduna... ama olmuyor..... şuanda cod7 bile en çok oynanıyor x box da bf3 ilk dörtte ancak...
  • BENCE DICE GEREGİNDEN FAZLASINI BİLE YAPMIŞ ...
  • Bundan sonraki oyuna sigle coop koyacaklarına tüm eforlarını multi maplerine versinler bu oyunda single olmasa coop olmasa onun yerine 20 maple çıksa ( ben isterdim ben singlesini oynamadım bile okadar rezil )
  • Henüz mw3'ü geçmeyi başaramasa da kabul edelim ki pazar payını kırdı, artık battlefield serisi yükselişe geçmiştir, sonraki oyunlarda Call of Duty serisi ile başabaş rekabet bekleyebiliriz.
  • 5 dakikada 50 adam vuramayıp 5 tank patlatmayıp 3 de helikopter düşüremeyince içerik kötü oluyor tabi.
    Sizin Bf3 ile kıyasladığınız oyun baş ağrısından başka hiçbirşey değil.Bf3 manga savaşında dakikalarca süren kör atışlı çatışmalara şahit oldum.Bir tane adamın ölmediği.Bana sorarsanız bir savaş oyundan alacağınız keyif sizi soktuğu stres kadardır.KAfanızı kaldıramadan dakikalarca eyrde kalmak hoplaya zıplaya dam vurup vurulup koşturmaktan iyidir.
  • Bence yeterince karşıladı cod4'den sonra hayatımda bu kadar iyi multiplayer deneyimi yaşamamıştım ...
    Singleplayer , MW3 kadar "ne oldu ? , ne bitti ? " denmiyor fakat bence başarılıydı ... en azından gerçek bir askerin başına gelebilecek olaylar anlatılıyordu ... zor anda zor kararlar vermek , kendi ordundan bir arkadaşını öldürmek vs vs .
    Zaten bu oyunun multisine kötü diyende kördür yada CoD gözünü kör etmiştir .
  • Amaçlarına ulaşamadı, Yılın oyunu olarak görünüyordu Fail oldu. Bekleneni konsolda hiç veremedi konsollarla aşırı fark olmayacak deniyordu, baktığınızda Oyun PC de yeni devir, konsolda eski devir ne denir ki buna? Siz bari oyuncuları kandırmasaydınız Dice. Bu oyun adam akıllı PC'de tat verir sadece. Ondada iğrenç bir Origin sistemi ile oynuyorsunuz. MW3 konsolda, PC'de kusursuz müthiş zevkli her ne kadar grafik olmasada. O kadar eleştirildi (zamanında bende çok çok eleştiriyodum) yinede satış rakamlarını gördünüz hala da artıyor. Kısacası Infinity Ward dünyanın eleştirisini aldığı halde çıkardı ve istediğini FAZLASIYLA aldı. BF3 yılın balon ödülünü aldı zaten. CO-OP berbat, MW3 te arkadaşlarınızla oynadığınız Survival ve Missions, o berbat CO-OP dan daha kaliteli ve zevkli. BF3 sadece Multiplayerdeki kaliteli sesleri ile savaş atmosferini veren bir oyun. Bu yorumdan sonra BF'cilerden 20-25 eksi bekliyorum, ama bunlar acı gerçek.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.