Şimdi Ara

Grand Slam Tennis 2'nin Kontrol Sistemine Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      EA Games'in Wii'den sonra PS3 ve Xbox 360'a kaydırdığı Grand Slam Tennis'in ikinci oyunu için yeni bir yapımcı günlüğü videosu daha yayınlandı. Oyunun yapımcılarından Liam Miller'ın yorumladığı bu videoda oynanış dinemiklerine değinilmiş.
     
          Grand Slam Tennis 2'nin bu videosunda oynanışa ait özellikleri görüyoruz. Videoda oynanışta sağ analog sisteminin ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz gibi kontrol yapısının da ne kadar basitleştirildiğini anlıyoruz. Gerek vuruşlarda gerekse de servis atışlarında tek yapmamız gereken analog sistemini kullanmak oluyor. Sol analog ile klasik olarak karakterin hareketlerini sağlarken, sağ analogla ise raket hareketlerini gerçekleştiriyoruz.
     
         Analoğu geri çekip ileri itmemize göre topun hızı, yönü ve vuruş stili gibi dinamikleri çok basit bir şekilde ayarlayabiliyoruz. 10 Şubat'ta çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
     








  • PC'ye de çıksa keşke.
  • Demosunu oynadım çok hoşuma gitti. Oyun ne virtual tenise ne de top spine benziyor.. Virtual tennis çok arcade şaçma bir oyun top spinde bir süre sonra tek düze hale geliyor ama bu oyun çok daha gerçekci olmuş kendinizi zorlamak istiyorsanın RS ile oynarsınız isterseniz tuşlarla devam edersiniz ama her ikisinde de çok zevkli.. Sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.