Şimdi Ara

2011'in En İyi Modları Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Kuşkusuz, PC oyunculuğunu değerli kılan en önemli özelliklerden birisi, oyunların çoğunun modlamaya açık olması. Bu konudaki dünyanın önde gelen en büyük topluluklarından birisi de, ModDB isimli site.
     
         10 yıldır düzenli olarak ziyaretçilerle birlikte yılın modu ödüllerinin seçimlerini yapan ModDB'nin bu seneki ödülleri de sahiplerini buldu. Ancak malesef listeye baktığımızda oylamada yer alan tek Türk oyun modu Amnesia: White Night'ın ilk 10'a giremediğini görüyoruz.
     
         Kullanıcı oylamalarıyla belli olan sıralamaya geldiğimizde 10. sırayı Half Life 2 modu olan Underhell Prologue ile açıyoruz. Underhell Prologue'i sırasıyla SW: Empire At War modu Republic At War ve devamında Türk yapımı oyun Mount & Blade'in The Last Days modu takip ediyor.
     
         Listedeki ilk üç moda geldiğimizde ise Half Life 2'ye ait zombi modu No More Room In Hell, Medieval II Total War modu Third Age ve son olarak da GTA: San Andreas'ın multiplayer modu olan Multi Theft Auto bizleri karşılıyor. 
     
         Binlerce oyuncuya ulaşan San Andreas modunun birinci seçilmesi pek de şaşırtıcı değil. Ancak ilk elemeyi geçen Tansel Altınel'i ve White Night'ı ilk 10'da görmek isterdik. Herneyse, işte listenin yer aldığı video;
     









  • MTA hakediyor. San Andreas'ı resmen baştna yarattılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.