Şimdi Ara

PS Vita için Fifa Football Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/fd/a7/f3/fda7f349a0193584fd7dc53a3e78aec3.jpg' /></center><br/><div><br /></div><div>     İlk olarak <strong>Londra</strong>'da düzenlenen <strong>Playstation Vita</strong> lansmanında karşımıza çıkan <strong>Fifa Football</strong>, kısa bir oynanış videosu ile hayranlarına merhaba demişti. Ardından <strong>EA Sports</strong>'ın tanıtım videosu gelmişti ki, bu videoda oyunun özellikleri ve kontrol sistemi vurgulanmıştı. Şimdi ise <strong>Gamespot</strong> sitesi tarafından mercek altına alınan <strong>Fifa Football</strong>, 3.22 dakikalık bir oyun içi görüntü ile tüm merağımızı gidermeye yetiyor.<br /><br /><div>     İlgili video'yu aşağıdaki oynatıcıdan izlerken, <strong>Fifa Football</strong> için açıklanan çıkış tarihine ve oyunun temel özelliklerine gözatmak için <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=55740875&url=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_Vitaya_FIFA_Football_Tanitim_Videosu-22795.htm" data-href="http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_Vitaya_FIFA_Football_Tanitim_Videosu-22795.htm">buradaki</a> linke tıklayabilirsiniz.</div><div> </div></div><br/><iframe allowtransparency='1' marginheight='0' marginwidth='0' src='http://yukle.donanimhaber.com/Embed/?Id=3767' frameborder='0' height='362' scrolling='no' width='600'></iframe>[Kunye=1167-13][/html]







  • Sığınaklara...........
  • ve el konsolunda bu gerçekcilikte futbol oyununu gören alır helal sony sana harika bi cihaz yapmışın
  • barça nın en kötü oynadığı maç bu olsa gerek :D
  • Zuhaaaaa gece gece ne içtin..Reşit olmayanlar için yapılmış mış..Bence hemen bir an önce yat uyu.Durumun iyi gözükmemektedir.Ben çalışıp para kazanıyorum ve ilk çıktığı zamanda bu konsolu alıp kullanacam.Yaşımda 30...Hadi bakalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Aralık 2011; 4:18:18 >
  • Ne yazıdğını ne savunduğunu bilmiyen insanlar kalkıpta başkalarına ukalaca çocuk deme hakkını kendinde görüyolar, oysaki kendilerinin daha çocuk olduğunu veya çocuktan beter olduğunu bilmemeleri beni gülmekten yerlere yatırıyo Gece gece beni 5 dk güldürdün teşekkür ediyorum sana cocoloccomaya. + Allah aşkına şunun hesap ismine bi bakarmısınız çok aramışmı acaba bu hesap ismini çok merak ediyorum.Zira arkadaş başkalrına çocuk diyo ya,Şimdiki çocuklar bile senin kadar saçamasapan böyle kullanıcı adı bulmuyolar.Aynaya bak azıcık, Aynaya bak ki büyük olmayı ozaman hak edesin!
  • Evet arkadaşlar maalesef bir umutsuz vaka olayı daha yaşanmaktadır..
    Konu fifa vita videosu ama geldiğimiz noktaya bakın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Aralık 2011; 4:37:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Ne yazıdğını ne savunduğunu bilmiyen insanlar kalkıpta başkalarına ukalaca çocuk deme hakkını kendinde görüyolar, oysaki kendilerinin daha çocuk olduğunu veya çocuktan beter olduğunu bilmemeleri beni gülmekten yerlere yatırıyo Gece gece beni 5 dk güldürdün teşekkür ediyorum sana cocoloccomaya. + Allah aşkına şunun hesap ismine bi bakarmısınız çok aramışmı acaba bu hesap ismini çok merak ediyorum.Zira arkadaş başkalrına çocuk diyo ya,Şimdiki çocuklar bile senin kadar saçamasapan böyle kullanıcı adı bulmuyolar.Aynaya bak azıcık, Aynaya bak ki büyük olmayı ozaman hak edesin!

    ne yazdığını ve ne savunduğunu bilmeyen demişsinde anlaşılan söylediğim şeyi halen daha anlayamamışın..cevap verdiğim kişilerin altındakilerini okursan algılayabilirsin belki demek istediğim şeyleri..

    hesap ismimi çok aramadım merak etme.. köpeklerimin isimlerinin birleşimidir..
    daha iyi anlaman için şöyle yazayım;
    COCO - golden retriever cinsi köpeğimin ismi bir buçuk yaşında erkek
    LOCCO - rottweiler cinsi köpeğimin ismi 3 yaşında dişi
    MAYA - boxer cinsi köpeğimin ismi 7 yaşında dişi

    ne oldu COCOLOCCOMAYA.. umarım bunu anlamışsındır!




  • Bu görüntüyü eleştiripte ona cevaplarda kabahat diyorum :)
    oynanabilirlik harika
    grafik harika
    akıcılık ps3 xbox ve pc den daha iyi
    şimdi siz bunu eleştiren birinin oyun geçmişinin tetristen ibaret oldugunu anlıyamuyormusunuzda cevap yazıyorsunuz sony nin bu devrimi yapması sevindirici türkçeye verdiği desteği düşünürsek hiçmi hiç kullanabiliceğim bir ortamım olmamasına rağmen cok ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu cihazı sadece oyun dünyasındaki bu devrimi yaşayabilmek için
  • quote:

    Bu görüntüyü eleştiripte ona cevaplarda kabahat diyorum :)
    oynanabilirlik harika
    grafik harika
    akıcılık ps3 xbox ve pc den daha iyi
    şimdi siz bunu eleştiren birinin oyun geçmişinin tetristen ibaret oldugunu anlıyamuyormusunuzda cevap yazıyorsunuz sony nin bu devrimi yapması sevindirici türkçeye verdiği desteği düşünürsek hiçmi hiç kullanabiliceğim bir ortamım olmamasına rağmen cok ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu cihazı sadece oyun dünyasındaki bu devrimi yaşayabilmek için


    Ne diyon sen ya grafilerin berbatlığını göstermemek için o kadar uzaktan baktırmışlar ki futbolcular küçücük küçücük
  • edikey
    Sen el konsolunda Pc gibi grafik beklediğin için sana öyle görünüyo.Bir el konsolu için grafikler çok iyi seviyede.
  • Videodan tam anlamadım iyi mi kötümü diye onun için beğenilen yorumlara bakayım dedim, herkes eksi yemiş nasıl bir yorum yapılmışsa :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konix

    Videodan tam anlamadım iyi mi kötümü diye onun için beğenilen yorumlara bakayım dedim, herkes eksi yemiş nasıl bir yorum yapılmışsa :D

    Eksi yiyen bir kişi var sadece.O da belli değil mi?
  • O vitada sadece oyun oynanmıo internet müzik video flim ki sen hiç uzun yol yolculuguna cıkmamıssın belli bende psp vardı sattım saolsun cok guzel aletti.Yolculuklarda film yukler ızlerdım en son cennetin krallıgını ızlemıştım alette.
  • vitayı çok pahalı buluyorsunuz ama şu an marka bir akıllı telefon almaya kalksanız vitadan aşağı değil. millet telefona gelince hiç acımadan çatır çatır para veriyor ama el konsoluna gelince pahalı buluyor. ama şu var ki, bence pahalı olan ps vita değil oyunları. umarım dijital alışverişlerde oyunların fiyatı en azından 3 te 1 oranında indirime gider. yoksa milletin elinde oyunsuz bir el konsolu olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    vitayı çok pahalı buluyorsunuz ama şu an marka bir akıllı telefon almaya kalksanız vitadan aşağı değil. millet telefona gelince hiç acımadan çatır çatır para veriyor ama el konsoluna gelince pahalı buluyor. ama şu var ki, bence pahalı olan ps vita değil oyunları. umarım dijital alışverişlerde oyunların fiyatı en azından 3 te 1 oranında indirime gider. yoksa milletin elinde oyunsuz bir el konsolu olacak.

    Aynen katılıyorum.Bir iphone'a 2000 tl'yi hiç acımadan veririler.Ama iş el kossolu olunca nedense çok pahalı oluyor.Psvita donanımında bir telefon çıksaydı kimbilir kaç tl olurdu.İşte bunu hesap edemeyenler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    vitayı çok pahalı buluyorsunuz ama şu an marka bir akıllı telefon almaya kalksanız vitadan aşağı değil. millet telefona gelince hiç acımadan çatır çatır para veriyor ama el konsoluna gelince pahalı buluyor. ama şu var ki, bence pahalı olan ps vita değil oyunları. umarım dijital alışverişlerde oyunların fiyatı en azından 3 te 1 oranında indirime gider. yoksa milletin elinde oyunsuz bir el konsolu olacak.

    şu konunun altında yapılan en güzel eleştiri ve yorum..seni tebrik ediyorum birader..sonunda fiyat konusunda eleştirenin sadece ben olmadığımı gördüm..

    benimde aklım almıyor 1500 ve 2000 tl arası iphone yada samsung galaxy almanın akla mantığıma sığmıyor..

    30 liralık nokia c1 telefonum var..illede internete gireceksem yada seyahetteysem acil lazım oluyorsada ipad işimi görüyor..1500-2000 tl'ye telefona hayatta para vermem..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 20 Aralık 2011; 4:05:44 >




  • Adamın orda eleştirdiği psvitanın fiyatı değil, oyunların fiyatı.Sen bir önce yazdığın mesajı unutuyormusun ne yapıyorsun anlamıyom ki.İlk önce ps vita çok pahalı de sonrada arkadaşa katılıp, aslında pahalı olmadığını söylüyorsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Adamın orda eleştirdiği psvitanın fiyatı değil, oyunların fiyatı.Sen bir önce yazdığın mesajı unutuyormusun ne yapıyorsun anlamıyom ki.İlk önce ps vita çok pahalı de sonrada arkadaşa katılıp, aslında pahalı olmadığını söylüyorsun..

    Ya bilader sen de ne uğraşıyosun ki işte. Kendisi geldi iki üç safsata ile daldı olaya. Sonra herkes birden karşı çıkınca ona ne yapıcağını şaşırdı. Bu kadar herkes karşı olmasına rağmen, bi durup da; galiba haksızım ya baksana olaya da diyemedi bi türlü kendine. Şimdi de sağa sola saldırıyor işte ne bulursa neresinden koparırsa atılan bütün mesajlardan laf ebeliği yapıp bak benim gibi düşünen biri , bak beni destekleyen biri , bak bilmemne bilmemne diye diye destekçi bulucak aklınca...
  • cikis oyunlari 3ds gibi cok kotu, ne oldu bu oyun piyasasina anlamadim adamlar artik alet cikartmak icin cikartiyolar. Oyunlar bir ikisi disinda, golf, dart, bilardo, plants of zombies gibi cep telefonu oyunlari :( madem konsol o kadar guclu cikar bir call of duty?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.