Şimdi Ara

Tri-Ace, Final Fantasy XIII-2 Yapımına Yardım Etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Star Ocean ve Valkyrie Profile gibi milyonları peşinden sürükleyen RPG klasiklerini oyun endüstrisine kazandırmayı başaran tri-Ace'in Square Enix'e Final Fantasy XIII-2 yapımında yardımcı olduğu rapor edildi.
     
        Resonance of Fate'de baş programcı ve Valkyrie Profile 2 ile Star Ocean: Till the End of Time'da savaş programcısı rollerini üstlenen tri-ace'den Yuichiro Kitao, Twitter'dan tri-Ace'in yapım sürecinde hangi kısımlara el attığını açıkladı.
     
        Kitao, stüdyosunun Final Fantasy XIII-2'nin oynanışına, konsept ve mekan tasarımlarına yardımcı olduğunu belirtti. Final Fantasy XIII-2'nin Japonya çıkışını gerçekleştirdiğini söyleyelim. Avrupa için 3 Şubat'a göz kırpıyor bu güzide Japon RPG'si.
     








  • XIII-2 Kaça tekabul ediyor ?
  • Beyler ben hiç ff oynamadım, ama ilgimi çekmeye başladı bu seri. Yillardan beri 4-5-6-7 derken 4837272648 bölüm falan oldu bu oyun, şimdi xbox için bu nesile çıkan ff oyunlarını alıp oynasam herşey havada mı kalır? yani bu oyunu ilk oyundan beridir oynuyor olmak mı gerekli? Öyleyse eğer ya oynamayım yada birisi şurda sevabına özet geçsin. Yada özet geçilmişi varsa link versin falan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Beyler ben hiç ff oynamadım, ama ilgimi çekmeye başladı bu seri. Yillardan beri 4-5-6-7 derken 4837272648 bölüm falan oldu bu oyun, şimdi xbox için bu nesile çıkan ff oyunlarını alıp oynasam herşey havada mı kalır? yani bu oyunu ilk oyundan beridir oynuyor olmak mı gerekli? Öyleyse eğer ya oynamayım yada birisi şurda sevabına özet geçsin. Yada özet geçilmişi varsa link versin falan?

    dostum öncelikle şöle söylim.ben tüm ff oyunlarını oynamış bulunmaktayım.ff serisinden herhangi bir oyun diğerleri ile ağıntılı değildir.yane görnül rahatşığı iile serinin herhangi bir
    oyununu oynayabilirsin.sadece ffxon devamı olarak çıkan ffx-2 ve ff13ün devmaı olarak .çıkan ff13-2 de hikaye bütünlüğü söz konusudur.onun dışında istediğini oynayaiirsin.sana taviyem eskileri oynamak onların çok daha başka. ff 10,7,8,9,12,6,5,4 bu seriler oldukça güzel hatta efsane denilebilece seviyedeler.uymarım yazdıklarm sana yardımcı olmuştur




  • @sRİGORs
    Eyvallah reyiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.