Şimdi Ara

Alan Wake (PC) X360 Kontroller Destekleyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Alan Wake'in PC'ye de duyurulmasından sonra her yeni bir gün bu sürüm ile ilgili daha fazla şey duymayı istediğinizi biliyoruz. Remedy de oyun ile ilgili yeni bilgiler vererek bu isteğinizi kırmıyor.
     
        Alınan yeni detaylara göre Pazartesi günü yeni bir ambargo kırılacak ve oyun hakkında taptaze bilgiler verilecek. Buna rağmen bu duyuru esnasında bile oyun hakkında yeni bir detay öğrenmeyi başarıyoruz. Remedy'den Markus Maki, Alan Wake'in PC sürümünün Xbox 360 gamepad'ini destekleyeceğini söyledi.
     
        Bunu duymak PC oyuncularını sevindirmiş olmalı. Oyun hakkında en çok merak edile suâllerden biri de oyunun PC sürümünün Directx 9'u mu yoksa Directx 10'u mu destekleyeceği. Belki Remedy bir sürpriz yapıp oyunu Directx 11 destekli olarak da çıkarabilir. Umarız Pazartesi günü kafamızdaki bu sorular yanıt bulur.









  • Bu oyun ilk duyurulduğu zamanlar ilk DirectX 10 oyunlarından olacak, sadece Windows Vista'da çalışacak falan denmişti. Aradan geçen bunca zamandan sonra da oyuna DirectX 9.0c desteği koyacaklarını hiç sanmıyorum. Artık çoğumuz Windows 7 kullandığına ve DirectX 10 - 11 de yaygınlaştığına göre bu tahminimin gerçeklik payı artıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 17 Aralık 2011; 18:32:18 >
  • hayırlısı gec olsunda guc olmasın bu oyuna dx 11 guzel yakısır cunku harıka ısıklandırmalarla grafıklerle xboxta bıle grafık yonunden superdi.. Pc de uzerıne ugrasırlarsa bır bas yapıt gelır.. sabırsızlıkla beklemedıyım...
  • Dx 11 olursa muhteşem olur xbox 'da böylese grafiği pc'de nasıl olur acaba !
  • Oyunu xbox'ta oynadım.Grafikler pcde aynı olursa dx9 olarak cıkar .Pcye tamamen baştan yapılırsa dx11 efektlerı ıle daha da guzellestırılebılır tabıkı.Ama dx9 olarak bıle cıksa modcular rahat durmaz grafık modlarıyla oyunu guzellestırırler.
  • herkeze tavsiye ederim bu oyunu...
  • DX11'e gerek yok bence. DX10 yapılsa yeter. Bu oyun grafik olarak ışıklandırmayla ve atmosferiyle öne çıkan bir oyun.
  • DX10 yeterli bence.
  • Bu oyunun olayı grafik değil, DirectX 9'la bile gelse PC'ciler olarak öpüp başımıza koyalım. 360'da bitirmiştim ama PC için de alacağım, oyunun Signal ve Writer isimli iki tane DLC'si var, belki PC'cilere kutudan çıkar onları da oynamış oluruz. Ayrıca gamepad desteği çok iyi olmuş zirâ oyun TPS ve gamepad'le klavye-mouse ikilisinden daha rahat şekilde oynanabilecek bir yapıya sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 18 Aralık 2011; 19:12:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.