Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations PC'ye İlk Gün Yaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •       Ubisoft, 2 Aralık'ta PC için piyasaya çıkacak olan (Steam'de 1 Aralık tarihi verilmiş) Assassin's Creed: Revelations için ilk gün yamasının yayınlanacağını açıkladı. Bu yama ile çok sayıda sorun çözülüyor.
     
         Açıklamalara göre bazen istediğimiz anda düzgün bir şekilde atamadığımız bombalar bu yama ile sorun olmaktan çıkacak. Yerelleştirme çalışmalarındaki klavye tuşları ile ilgili sorunlar da bu yama ile ortadan kalkıyor.
     
         Ayrıca NVidia 3D vision kullanıcıları için çok sayıda görsel geliştirmeye sahip olacakken, kamera açıları ile ilgili bazı sorunlar da çözülüyor.  Eyefinity kullanıcılarının çok yüksek çözünürlüklerde yaşadığı sorunlar ve bazı multiplayer problemleri (arkadaşlık sistemi gibi) için de yine bu yamaya başvurabilirsiniz.
     
        Ubisoft'un bu defa oyunu PC'ye nasıl uyarladığını şimdiden merak ediyoruz. Umarız PC kullanıcılarının beklentilerini karşılar.
     








  • yama çıkalı 2 gün oldu zaten.Ayrıca çıkış tarihi 1 gün önceye alındı galiba,ubishop ta da 1 aralık olarak verilmiş

    http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.236106000/Assassins_Creed%C2%AE_Revelations_-_Digital_Exclusive_Edition.html
  • sayın yöneticiler üyeliğimle donanım habere girerken buraya neden giremiyorum. ? Ubisofta gelince oyunu korsan olarak herkes yalayıp yuttu bile , sen hala pc çıkış tarihini 2 aralık belirmişsin ee.. Pc korsan var deme haklı deyîlsin.
  • ozgur@donanimhaber.com adresine mail atarsanız sorununuz çözülebilir. Hangi tarayıcıyı kullandığınız gibi çeşitli ayrıntıları da mailinizde belirtiniz. (Alkan Adakaner)
  • Kosan alanlara yama bende de yüklendi ama oyunu yükledikten sonra güncellemeyi yüklemeyin. Brotherhood'da ses ara sahnelerde ses gecikmesi yaşayanlar güncellemeden sonra yine ses gecikmesi yaşar. Pek bir işe yaramıyor.
  • Öncelikle Herkesin save dosyasını alarak yamayı kurmalarını tavsiye ediyorum. Şayet save dosyasını almadan yamayı kurdunuz ve oyununuzun save'leri yok olduysa çözümü var.

    1- Oyunun kurulu olduğu konumundaki "Orbit" dosyasının içinde "40" adıyla bir klasör war. O klasörü tamamen kopyalayıp:
    C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\c2tpZHJvdw==
    bu dizinine atıyorsunuz ve save dosyalarınız geri gelmiş oluyor.
  • iyi akşamlar beyler ben oyuna girerken bind key to account yeri çıkıyor ne yapmam lazıma acaba
  • bende de ilk bölümde takıldı:( nasıl düzeliyor bileniniz varsa cevap yazabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.