Şimdi Ara

14 - 20 Kasım İngiltere Satışları (2011)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz hafta yani 14 - 20 Kasım tarihleri arasında İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde en çok satılan oyunların listesi açıklandı. 
     
         Listenin tepesine baktığımızda Call of Duty: Modern Warfare 3'ü bir kez daha zirvede görüyoruz. Görünüşe bakılırsa çıkışı ile yapımcıları güldüren oyun daha uzun bir süre listelerde yer alacak. Serinin önceki oyunlarının başarısını da göz önüne alır isek bunu tahmin etmek pek güç olmasa gerek.
     
         Listenin ikinci sırasında ise Ezio'nun İstanbul macerası Assassin's Creed: Revelations var. Üçüncülüğü ise The Elder Scrolls V: Skyrim göğüslemiş.
     
    1. Modern Warfare 3
    2. Assassin’s Creed: Revelations
    3. The Elder Scrolls V: Skyrim

    4. Saints Row: The Third
    5. FIFA 12
    6. Halo: Combat Evolved Anniversary
    7. The Legend of Zelda: Skyward Sword
    8. Battlefield 3
    9. Super Mario 3D Land
    10. Just Dance 3









  • Battlefield 3 için konuşup duran fan arkadaşlar buyrun satışlar ve sonuçlar!!!
    Geçen yılın devam oyunu olarak çıkan hatta grafiklerde ve multiplayerda ufak iyileştirmeler haricinde sadece sadece senaryo genişletilmiş olmasına rağmen satışlarda birinci ki BF3 listeye 8. sıradan geliyor daha yeni çıkan saints row bile daha iyi!
    MW3 hayranlığım yok ancak yapılan iş belli ve tecrübeyle sabit BF3 daha bu yıl bir senaryo yapmaya kalktık diyerek o kadar reklam yapmasına rağmen gördük senaryosunu!
    Her iki oyununda multisi gayet iyi MW3 zombie bölümüyle daha iyi olmasına rağmen tabii,
    ancak senaryo ve single konusunda MW3 herzaman tecrübe ve liderliğe herdaim hakim olacaktır...
  • FPS türünde bir oyun alacaksam eğer kesinlikle Senaryo'dan önce Çoklu Oyuncu modu benim için önemlidir. Sonuçta en uzun FPS 10 saat sürsün diyorum ama Çoklu Oyuncu tarafında bu süreyi siz belirlersiniz.

    CoD serisini çok seven bir FPS oyuncusuyum hatta BC2'den önce de 2142 1942 BF2 oynamış olsam da kesinlikle uzun süre oynamadım. Şu ana kadar CoD3 hariçte uzun süre oynamadığım CoD oyunu yok. Ama ben MW3'e bakınca, oynayınca, yeni bir oyunun o atmosferini göremiyorum, tadamıyorum, hissedemiyorum. Gidip Key'de almadım, güvenimden gidip 120TL bayılıp aldım ve sonuç ortada, burnumu sürttü yapımcı firma.

    BF3'e bakıyorum, oyunda eski hiçbirşey yok. Yenilenmiş tamamen, daha önce oynadığınız hiçbir oyuna da benzemiyor ne grafikleri ne de başka yönleriyle BF serisinin kendine has özellikleri dışında.

    Şimdi sen gel çok sattı diye MW3 güzel de, var mıdır böyle birşey? Hakkını vereceksin önce mantıklı düşüneceksin.

    Son olarak demek istediğim Saint's Row 3'ü bana kalırsa çok fazla yetişkin insan almaz, oyunları daha çok 5-14 yaş çocukların aldığı da düşünülürse bu listeye "Tabulaşmış" ya da "Fantastikliği Saçmalığa" dönüşen her oyun girer. Yeter ki çocuklar sevsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomania -- 21 Kasım 2011; 12:35:56 >




  • conficius
    Senin gibi boş konuşana az raslanir la çok satan iyi diye bişeymi var çok satan iyise mario dünyada gelmiş geçmiş en iyi oyun ayrica ingilterye bakark konuşma dünyanin en dandik oyunu bile orda birici oluyo senin gibi adamlar olunca cod daha çok sattar
  • @conficius

    tıngırdama lütfen :)
  • BSC Misafiri
    Mario dünyada gelmiş geçmiş oyunlardan biridir. Herkesin oyundan anlayışı ateş atmalı oyunlar olmuş nedir bu. Ayrıca kötü bi oyun gösterirken hep Mario'yu göstererek komik duruma düşüyorsunuz.
  • mw3 un her şeyi eski ama oyun peynir ekmek gibi satıyor 1. bf3 yada uncharted 3 ün hakkı
  • Oyunları iyiliği kötülüğü satış rakamlarına göremi belirleniyor artık?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

    Oyunları iyiliği kötülüğü satış rakamlarına göremi belirleniyor artık?


    Nokta...
  • bence mw3 ün oyun satışlarında avantaj sağlayan özelliklerinden biride optimizasyonun cok iyi yapılması pc lerde grafik olarak ortalama pclerde çalışıyor olması gibi özellikler satışları etkileşmiştir...tabi ki sadece bu yüzden çok satmadı ama bf3 de bu yüzden cok fazla pc kullanıcısını grafik yönünden korkuttu
  • Battlefield 3'e bok atan arkadaşlar büyük ihtimal mw3 aldılar ve bf3'e paraları kalmadı kıskanıyorlar :) Arkadaşım mw3 aldı bende ise battlefield var çocuk eve geldi grafikleri bir gördü olum resmen şoktayım demeye başladı,mw3 nasıl diyim nfs gibi bu işin çocuk oyunu ama battlefield ise lfs gibi ustalara hitap eden bir oyun hadi şimdi kaybolun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

    Oyunları iyiliği kötülüğü satış rakamlarına göremi belirleniyor artık?


    Aynı tür oyunlar için evet.
  • yorumları okuduktan sonra yazıcak bişe kalmadı fanboylar kan kusmuş yine
    ama cod'un motor değiştirme kolay olmayacak tıpkı bf deki gibi o kadar bug vardı bf3 ama cod motor değiştirdiğinde o zaman görecez cod'cular başlayacak bf yi savunmaya
    seneye çıkacak olan bf daha iyi optimize olacaktır.Ama cod için bişe demeye gerek yok bu activisionun parayı elden alınca bak nasıl çıkarıyorlar yeni motoru
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Mario_Bros.
    Dünyanın en iyi oyunlarından zaten hani mw3 veya bf3'le kıyaslasan ayıp olur oyunla lütfen boş boş konuşmayın ya bari efsane oyunları kirletmeyin
  • bf3 de her şey yenilik diyenlere yeter ya tamam grafikleri geliştirildi frostbite2 ama bnce frostbite 2 nin animasyonlar dışında pek bi fark yok genel olarak bakınca. call of duty 5 seneden beri aynı motor diyolar bf serisi ise bad company 1 den beri aynı motor kullanio ve bf serisi 2 senede bir çıkıo tamam bf nin grafikleri zaten iyi zaten gerçekçi değişmesine pek gerek yokda ama cod serisi de iyi grafikleri var abi gerçekçi değil tamam ama iyi grafikler bf3 kadar olmasada ama genel olarak baktığımızda bana mw3 ve bf3 aşırı yenilikler olmadığını gösterdi bi oyunu yüceltmek için diğerinde itin g.tune sokmaya gerek yok fanboyluk bitsin doğrular konusulsun yeter!!!
  • Saints rowa çocuk oyunu diyen arkadaşın yaşını merak ettim doğrusu. Oyun bence mükemmel ve ben 30 yaşında biriyim. Oyunu oyna sonra yorum yap .
  • artı olarak saints rowa çocuk oyunu demen kadar saçma bişi yok oyunda dildo var lan :D
  • otomania sen doğru oyunları oynadığından eminmisin? Bf3'te grafikten başka ne değişti? Yıkılabilir çevre Bc2de vardı. Jet desen Bf2de vardı. HUD bile Bc2'nin aynısı. Kötü silah modellemeleri ve detaysız haritalarıda aynı. Geriye ne kaldı?
  • Satışlara göre kalite belirleyen kitle geri gelmiş evet 3 olmasa da Just Dance 2 bayağı listelerde zirvedeydi bence onu oynamalısınız bir Wii edinip..Conficius daha MW3'ü bile bilmezken burada savunma yapabiliyorsun ya yuh diyorum Zombie mod ne ara eklendi MW3'e..Spindual da olayı bitirmiş zaten Jet desen BF2'de vardı demiş o zaman yenilik için silahta koymasınlar oyunlara nasıl olsa önceki milyon tane oyunda vardı..Zaten kıyaslamayı yanlış kurmuşsun BF3 BF2'nin devamıdır çok daha gelişmiş grafikler ve de yıkılabilir çevre getirmiştir tabi daha gelişmiş animasyonlar vs. saymıyorum zaten BC2'ye benzemesi normaldir aralarında 1 yıl ama BC konsol temel alınan BF3'e göre daha küçük haritalı ve jetin falan olmadığı bir oyun karıştırma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.