Şimdi Ara

Rift'in Yapımcıları Free to Play Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Trion Worlds'ün oyun pazarına çıkardığı ilk yapımı olan Rift, bu duruma rağmen büyük bir beğeni toplamış, MMO piyasasında oyun arayan geniş bir kullanıcı kitlesini de kendine bağlamıştı. Aylık üye sayısında da sıkıntı çekmediğini bildiğimiz Rift'in yapımcıları Free to Play hakkında neler düşünüyor?
     
         Bu senenin en iyi MMO-RPG'lerinden olan Rift: Planes of Telara'nın geleceği hakkında Trion'dan Scott Hartsman, Eurogamer'a konuştu. Hartsman konu hakkında, "Rift, çıkışından bu yana iyi gidiyor. Her geçen gün gelişiyor." açıklamasını yaptı.
     
         Aktif üye sorusu sorulduğunda Hartsman, "Yaptığımız işin en iyi yanlarından birisi, kaç adet aktif üye olduğunu her yerde bağıra çağıra duyurmaya ihtiyacımızın olmaması. Bunu fazla umursamıyoruz çünkü biz de, oyunu oynayan yüzbinlerce aktif üye de verdiği kararlardan memnun." şeklinde konuştu. Şuanki sayı bilinmese de Rift'in çıkışından çok kısa bir süre sonra 1 milyonluk barajı aştığı açıklanmıştı.
     
         Röportaj sırasında Hartsman'a şu sıralar birer birer Free to Play türüne dönen oyunları örnek gösterilerek Rift'in geleceği hakkında bir soru soruldu. Hartsman'ın cevabı ise net oldu; "Bütün Pay to Play oyun piyasasındaki oyunların çoğunun teker teker dönmesi gerçekten ilginç bir durum. Şuan için Rift'i Free to Play yapma gibi bir planımız kesinlikle yok."
     
         "Çoğu şirket böyle bir planın iyi olacağı görüşünde fakat yanılıyorlar. Tamam belki oyuna yeni başlayanlar için iyi olacaktır fakat oturmuş kitle için büyük haksızlık. Haliyle Rift'e de negatif bir etki yapar."

         Anlaşılan Rift'te işler yolunda gidiyor.
     








  • konsollarda çıksaymış iyi olurmuş.
  • adamlar niye f2p yapsın ki?İstedikleri üye sayısını ulaşmış zaten.Her ay alıyorlar paraları oturuyolar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.