Şimdi Ara

Ken Levine Oyun Dünyasına Nasıl Girdi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •      Bioshock gibi oldukça başarılı bir oyunla karşımıza çıkan Irrational Games'in başkanı Ken Levine şu sıralar Bioshok: Infinite'i hazırlıyor. Yayınlanan videolar ve bilgilere baktığımızda tıpkı ilk oyun gibi bizi harika bir oyunun beklediğini düşünüyoruz.
     
         Peki ünlü tasarımcı oyun geliştirme işine nasıl girmiş? Levine'in açıklamalarına bakarsak bu biraz da şans eser olmuş. Senaryo yazımı, bilgisayar danışmanlığı ve grafik tasarım gibi farklı alanlarda birkaç başarısız denemesi olan Levine, bir gün NextGen adlı bir oyun dergisini okurken Looking Glass adlı bir oyun firmasının iş ilanını görüyor. "Oyun tasarımcısı" ilanını gören Levine şansını bu alanda denemek için başvuru yapıyor ve işe alınıyor.
     
       İşin ilgiç yanı ne o dergi, ne de geliştirici firma bugün yok. Buna rağmen Ken Levine oyun dünyasının en önemli tasarımcılarından birisi oldu. Bioshock: Infinite ile de bu ününü devam ettireceği konusunda pek şüphemiz yok.
     








  • harbiden şans ... '' ne dergi nede geliştirici firma bugun yok ama .. adamın gideri var :D
  • iyide bu adam niye sürekli gündeme geliyo kendi reklamını yapıyo falan anlamış deilim.
  • kojima nın yaptıgı reklam yanında bir hiç kalır ..genellıkle oyunlarında ne olacagı ustune konuşuyordu ..onlar reklamdanm sayılmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    kojima nın yaptıgı reklam yanında bir hiç kalır ..genellıkle oyunlarında ne olacagı ustune konuşuyordu ..onlar reklamdanm sayılmaz

  • ken levine akar ...
  • Ken Levine, gördüğüm zeki adamlardan birisidir benim için. Bioshock'u oynadıktan sonra uzun süre o dünyaya hapsoldum. Nasıl bir hayal gücü? Nasıl bir takım çalışmasıyla hazırlanmış o oyun 2006'da?
    Irrational Games'in sitesinde Infinite'in ses kayıt denemeleri var, onları izlemenizi tavsiye ederim. Levine, her şeyi özenle seçip en iyisini yapıyor.
    Onun gibi biri olmak isterdim, hala da istiyorum. Nasıl bir hayal gücü kurduğunu anlamak gerçekten zor. Ve, oyununu üstünde duruyor. Sanki bir roman yazmış ya da film çekmiş gibi, serisinin devamını kendi istiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.