Şimdi Ara

AC: Revelations'un İlk İncelemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Skyrim olsun, yeni Zelda oyunu olsun, Modern Warfare 3, Battlefield 3 veya Arkham City olsun şu son dönemde öyle iyi oyunlarla karşılaşıyoruzki, incelemelerdeki 9 notundan aşağısı artık oyuncuları kesmez oldu. Eğer siz de bu görüşteyseniz, Assassin's Creed: Revelations'un ilk incelemesi sizi biraz şaşırtabilir.
     
         Oyunun ilk incelemesini yayınlayan Fransız PS3Gen sitesi, Assassin's Creed'e 20 üzerinden 17 puan vermiş. Bu puanı 100'lü hesaba döktüğümüzde, Assassin's Creed: Revelations ilk incelemesinden 85 puan almış oluyor.
     
         İncelemeyi yayınlayan site editörü oyunun grafiklerine 80, seslerine 75, oynanışına ise 85 puan vermiş. Yayınlanan incelemede oyunun senaryosu beğenilerek 90 puana, oyun süresi ise yeterli bulunarak 85 puana layık görülmüş. 
     
         Revelations'u artılar, eksiler olarak da nitelendiren Fransız site, artılar kısmında çeşitlendirilmiş oynanış seçeneklerine, güzel grafiklere, oynanış süresine, "hook" sistemine yer verirken, eksiler kısmında karakterlerin yeni görünümlerine, oyun çökmelerine, bugların fazla olmasına ve atmosferden uzaklaşıldığına değinmiş.
     
         Ayrıca sitede Revelations'un senaryo kısmının 14 saat ile 16 saat arasında bir oyun süresine sahip olduğu da eklenmiş. 
     








  • birader artık ekran kartı oyunları kabül etmiyo.9 dan aşağı oynamam diyo .
    bune la
  • @pisipisine doğru söylüyorsun ben bu oyun için söylemiyorum ama yarım milyarlık ekran kartı alırsın ama oyunlar 8 puan bile almıyorlar.Hakaret resmen ekran kartına :))
  • Ayrıca sitede Revelations'un senaryo kısmının 14 saat ile 16 saat arasında bir oyun süresine sahip olduğu da eklenmiş.


    Çok özür diliyorum bunu inceleyen editor oyun süresi ise yeterli bulunarak 85 puan vermiş incelerken kafası felanmı güzeldi acaba cok merak ettim

    Günümüzde oyunların senaryosu 6-7 saat ile sınırlı kalırken 14 saat ile 16 saat arasında bir oyun süresine sahib bir oyunun senaryo süresi bana göre cok uzun geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyris -- 14 Kasım 2011; 18:02:12 >
  • aceba bsc den kaç puan alacak :)
  • Ya bütün güzel oyunlarda bu seneyi buldu tam ben sınava hazırlanırken hiçbirini oynayamayacağım taaa yaza kadar uff :(
  • en iyi si her zaman assassinsler bilir bunlar oyuna fransız kalmış.
  • Oyunu inceleyen site Fransız sitesi olunca insan biraz bu durumdan işkilleniyor.

    "karakterlerin yeni görünümlerini" ve "atmosferden uzaklaşıldığına" kısmını eksi yönleri olarak belirtmişler, İstanbul atmosferi ve kısmen o döneme ait Osmanlı kyafetleri!

    Hmm, aklıma bir laf geldi, D*ll*ma Fransızlar, oysa Fransız İhtilalini konu alsa ve o dönemde geçse puanlar muhtemelen daha yüksek olurdu, ya da ben de paranoya başladı.
  • eğer sende paranoya başladı ise, ben senelerdir paranoyağım.
    Katılıyorum.
  • İsterse 100 üzerinden 10 versin,benim fikrimi değiştirmez.
  • bu habere çok yorum yaptık ama son olarak şunu belirtmekte fayda var
    istanbulun fethini avrupa bügun bile içine sindirebilmiş değildir.
    Konu istanbul olunca fransız ihtilal ister.
  • 14-15 saat oyun süresi çok kısaaaaaa:(((
  • Editör Sallamış Oyunun Senaryo Süresi Taş Çatlasa 10 Saat. Oyunu Bitirmiş Birisi Olarak Söylüyorum, Oyun Mükemmel Ama Sesler İstanbul'a Yakışmamış Daha Çok Türkçe Olabilirdi, Halkın Çoğu Zaman İngilizce Konuşması Ayrı Birşey Zaten Ses Konusunda Puan Yerini Bulmuş, Ama Karakter Tiplerinin Değişmesine - Vermiş Fakat Altairin ve Ezio'nun Yaşlığı Olsun Gerçekten Çok İyi OlmuşBen Bayağı Beğedim, Benim Puanım 100 Üzerinden 95'dir. 5 Puanda Seslerdeki Eksiklikler Diğer Türlü Oyun Çok İyi Fazla'da Bug Yok.
  • ya arkadaşlar benim artı eksi butonu çalışmıyor :(
  • Fransa'da geçseydi 20 üzerinden 100 verirdi bu editör. Açıkçası saçmalamış. Karakterlerin değişik tiplerinin sebebini hiç araştırdı mı acaba? Motion Capture teknolojisinde nasıl birebir oyun karakteri yapılsın? Ayrıca bence daha iyi olmuş mimikler vs. Ayrıca nasıl atmosferden uzaklaştık anlamıyorum? Oyunu bitirdim. Bu sefer asıl atmosferin içine girip de oynuyoruz. 85 verilecek kadar bir eksisi yok oyunun. Şimdi sitenin incelemesinin ne kadar kötü bir puanlama yaptığına bakalım:
    Buglar ve çökmeler: 5 Puan götürür.
    Atmosferden Uzaklaşma (Her ne kadar öyle bir şey olmasa da): 2 Puan Götürür.
    Karakterlerin Yeni Görünümleri (Aslında bu da gerekli bir sebepten dolayı böyle aslında bunun puan götürmemesi gerekir): 1 Puan Götürür.
    8 Puan çıkarabiliyoruz en fazla. Ki bu da 92 eder. Artıların bazıları da eksileri kapattığını düşünürsek 94'de böyle bir editörün mantığıyla bir kere en az 90 olmalıydı. O şehirlerin güzel tasarımını da görmezden geldi kesin. AC: Revelations Fransa'da geçseydi bakın oyun bu siteden nasıl uçuk bir puan alacaktı. Oyunlarda da ırkçılık yapanlara "Yuh!" demekten başka birşey diyemiyorum. Sırf puan vermemek için saçma sapan eksiler bulmuş.




  • bu çöp grafikler ile en fazla 70 almalıydı
  • Çok uzun olmasına rağmen gördüğüm en iyi senaryoya sahip seridir kendisi ve aldığı puanlar içler acısı. E tabi atmosferden uzaklaştığı konusunda birşey diyemeyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 14 Kasım 2011; 20:19:59 >
  • AC serisi hep 80 küsürlerde puanlar alıyor büyük oyun otoriteleri tarafından.. Bir türlü 90lara çıkamamasının sebebi ne acaba?
  • @by_endless
    çöp grafikler mi??? sen mw3 oynamaya devam et biz AC'den memnunuz...
  • utkucum o arkadaş yeni uyandı.
    1500 senedir uyuyodu ondan şaşırdı garibim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.