Şimdi Ara

Modern Warfare 3'ü İlk Günden Hileciler Bastı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Valve'in hile önleyici sistemi her ne kadar birçok oyunda kullanıp güncel tutulsa da, bu sistemin artık biraz eskidiği bir gerçek. Alınan bilgilere göre sistemi kullanan en yeni oyun Call of Duty: Modern Warfare 3'ü şimdiden hileciler basmış durumda.
     
         Modern Warfare 3'ün çoklu oyunculu kısmını oynarken bir hileciye denk gelen YouTube kanalı Yogscast, oyunun Theatre modundan yararlanarak bu aşamaları kaydetmiş ve iyice de dalga konusu yapmış. Videoda gözükene göre, Infinity Ward'ın hileciler konusunda daha büyük önlemler alması gerekiyor.
     
         Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 









  • pc de her multıplayerda karşılaşmak mumkun hackerlarla .. çok uzucu bir durum..
  • Oyunun hemen bokunu çıkaracaklar ya... Adamların işleri güçleri yok bunlarla uğraşıyorlar..
  • hemen oyuncunun ismini alıp infinity e mail atıcaksın yükleniceksin ki adamlara bak noluyo



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 28 Şubat 2012; 4:00:55 >
  • Konuşmaları süper.
  • işte bu yüzden konsolda oynarım multi oynumu.
  • PC için bu pc'de ne sistem kurulsada hile oluyor
  • valvenin yapması gereken çok şey var bu konu ile ilgili özellikle de siteleri kapatmak gibi bkz:http://www.oldschoolhack.de/hackarchiv_category_31.html
  • Üstteki yorumu kaldırırmısınız hack arayanlara pay çıkarmayın.
  • artık theatre modunu ndosyaları iw ye gönderilip izlemeleri istenebilir.bu şekilde banlanmaları sağlanabilir
  • Diyaloglar harika, tamamen "saf" ve iyi niyetli olarak başlıyorlar durumun his ve yetenek olmasıyla :D :D

    Oyunu oynuyorum ama henüz denk gelmedi, uzun sürmez bu gidişle anlaşılan MW2'den hiç ders almamış IW
  • gercekten ruh hastası olup niye oynadıgını bilmeyenler buna basvuruyor. genelde coluk cocuk olup.yetişkin birinin bunu yapması sadece yasının ilerledigini gösteriyor
    CRYNET sacmalamıssın. heralde seninde canına tak ettiginde bu yollara basvuruosun.CÜNkü cok normal bir sseymıssın gibi bahsetmissin!!
  • SP'de hile normal takıldığın 1 yer olur geçmek adına yahut oyunu bitrdikten sonra extra içerikleri açmak için trainer kullanırsın..
    MP'de hileye başvuranlar beceriksiz mouse tutmayı bilmeyen kendisine ve sevdiklerine yapay alanda olsa sövdürmekten ayrı 1 haz alan zihinsel gelişimi tamamlamamış eZİKler..Bu beceriksizliğini hile ile kapatmaya çalışan dingolar yüzünden bıraktığım oyunlar oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.sari

    Oyunun hemen bokunu çıkaracaklar ya... Adamların işleri güçleri yok bunlarla uğraşıyorlar..


    Sana katılıyorum ama işleri güçleri yok diyorsun.Bu onların işleri Wall yapıp insanlara satıyorlar.
  • Ben oyunu açtığım ilk gün bile en az 4 tane hileciye denk geldim. Sonraki girdiğin günlerde de yine aynı. Steam VAC'ın hile önlemede sadece adı var, kendi yok. Banladıkları kişiler, haftalarca hile kullanarak oynayan ve ücretsiz hile kullanan oyuncular oluyor. Ücretli hile kullananlar kesinlikle banlanmıyor.

    Oyun gerçekten zevk veriyor ancak hile sorununu halletmedikleri sürece biz en iyiyiz lafını söylemesinler. Nasıl ki EA BF3'teki hileciler konusunda son derece titiz ve acımasızlarsa, aynı titizliği Activision'un da göstermesi gerek. Ancak oyunu nasıl olsa sattım ya deyip arkasına bakmayan, oyuncuları da sadece oyun satacağı zaman hatırlayan bir firmadan böyle bir beklenti ne kadar haklı onu bilemiyorum tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GameX93

    hemen oyuncunun ismini alıp infinity e mail atıcaksın yükleniceksin ki adamlara bak noluyo


    Hangi birini göndereceksin peki? Kalıcı çözüm bulmak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Ben oyunu açtığım ilk gün bile en az 4 tane hileciye denk geldim. Sonraki girdiğin günlerde de yine aynı. Steam VAC'ın hile önlemede sadece adı var, kendi yok. Banladıkları kişiler, haftalarca hile kullanarak oynayan ve ücretsiz hile kullanan oyuncular oluyor. Ücretli hile kullananlar kesinlikle banlanmıyor.

    Oyun gerçekten zevk veriyor ancak hile sorununu halletmedikleri sürece biz en iyiyiz lafını söylemesinler. Nasıl ki EA BF3'teki hileciler konusunda son derece titiz ve acımasızlarsa, aynı titizliği Activision'un da göstermesi gerek. Ancak oyunu nasıl olsa sattım ya deyip arkasına bakmayan, oyuncuları da sadece oyun satacağı zaman hatırlayan bir firmadan böyle bir beklenti ne kadar haklı onu bilemiyorum tabi.

    Tamamen haklısın Mürsel Abim, dediğim gibi şans olsa gerek ama hala denk gelmedi hileci

    Ama MW3'ü oynadıkça içerik olmadığını anlıyorum oyunda beni üzdü, gidip key alsaymışım keşke..




  • Açık konuşmak gerekirse, kendimi check ettiğimde şöyle bir durum sezdim kendimde. Oyunun grafiklerinin eski olması, bizde oyuna karşı bir önyargı oluşturmuş ve bu sebeple, artılarını göremiyoruz sanki. Spec Ops kısmındaki modlar, multi'deki dogtag toplama, killstreaklerdeki dengeli dağılım, senaryo modundaki şehirlerin detayları benim çok hoşuma gitti açıkçası. Eminim ki şu oyunun grafikleri daha yeni olsaydı, diğer birçok eksiğini kapatırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Açık konuşmak gerekirse, kendimi check ettiğimde şöyle bir durum sezdim kendimde. Oyunun grafiklerinin eski olması, bizde oyuna karşı bir önyargı oluşturmuş ve bu sebeple, artılarını göremiyoruz sanki. Spec Ops kısmındaki modlar, multi'deki dogtag toplama, killstreaklerdeki dengeli dağılım, senaryo modundaki şehirlerin detayları benim çok hoşuma gitti açıkçası. Eminim ki şu oyunun grafikleri daha yeni olsaydı, diğer birçok eksiğini kapatırdı.



    Ben kendime şunu söylüyorum eğer BF3'ü oynamamış olsam MW3'ü yine oynardım, hile olmadıkça da önerirdim, ama BF3 gibi bir rakibi varken bu kadar rahat olmaları üzücü ayrıca oyunda güzel gelişmeler kadar güzel olmayan güncelleme ve değişimler de var benim penceremden. Birde CoD serisini yine çokca seven, MW3de 20-25 saat oyun süresine ulaşan arkadaşlar da oyunun sıktığını, çok farklı içerik sunmadığını söylüyor ben de 15 saatlik oyun süresiyle aynı düşüncedeyim..

    120TL verip CoD serisine güvenimden paha biçtikleri değerden aldım destekledim Activision'u kendi çapımda ama karşımda bu oyunun olmaması gerekirdi diye düşünüyorum, hatta SS'lerle karşılaştırdığımda MW2'deki M16 MW3'deki halinden kaliteli bir kaplamaya sahip..

    Senaryosuna birşey diyemem ama MP modları, perkler, silah geliştirmeleri vs bana iyice "Arcade" havası hissettirdi. Tamam elbette CoD'u sevdiren o sürekli arcade aksiyon hali ama bu bence aşırı kaçmış. BO'un sevilmemesinin yanlarından biri de o Arcade yapısını azaltmasıydı, hatta birçok oyuncuyu MW2'den sonra zorlayan bir oynanışı vardı. Ama kolaylaştırmak yerine zorlaştırmak bence daha iyi, tabi amaç daha geniş kitleye ulaşmak değilse

    Özetle durum bence şöyle; BF3'den önce yalnızca BC2 biraz daha(!) görsellikle oyuncuları buluşturdu ama BF3 ile EA neler yapılabileceğini göstermiş oldu, bu yüzden rakipsiz CoD serisinin iplerini tutan Activision artık karşısında bişeyler yapmak zorunda olduğu bir oyuncuyla aynı masada diye düşünmekteyim, umarım bu rekabet biz oyunculara yarar Fakat çıktığı gün CoD oyunlarını edinen birisi olduğum için ilk defa bu sene pişman oldum tam anlamıyla.. Artık Üfleye üfleye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomania -- 14 Kasım 2011; 18:32:19 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.