Şimdi Ara

'Modern Warfare 3 Ön Siparişleri 9 Milyonu Aştı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Call of Duty: Modern Warfare 3 ön siparişleri şu anda 9 milyonu geçmiş olabilir. Bunu Lazard Capital Markets analizcilerinden Atul Bagga söylüyor.
     
        Eğer Bagga'nın bu raporu doğruysa o zaman şu anda Modern Warfare 3 ön siparişleri Black Ops'un da önüne geçmiş durumda. Toplam satışlarda Modern Warfare 2, 22 milyon, Black Ops ise 25 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Eğer Modern Warfare 3 bu ikiliyi geçecekse bu ön sipariş rakamı buna büyük fayda sağlayacaktır.

        Modern Warfare 3, yarın PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Büyük güne hazır mısınız?
     








  • bunu yazdım yine yazıyorum. süper bir oyun geliyor her yönden.
  • yahu efendi gibi bir site var mı söyleyebilecek satın alacaz rezil olduk be . PC için tabii
  • @BSC Misafiri 00:25:53

    Yurt dışından almayı düşünürsen shopto.net var dostum kargo bedeli biraz fazla ama güvenilir.
  • Kim nederse desin sonuna kadar hak eden bir yapım..
  • Yalaaan!
  • Bu arada, yarın derken 9 Kasımdan bahsetmiyorsunuz değil mi?
  • Vallahi oyun hak ediyormu orasını bilmem ancak satış rakamları doğruysa gerçekten tebrikler...Başka söz söylemek saçma olur.
  • Tahminen MW3 , BF3'ten 3 kat daha fazla satacaktır.
  • @Seyntez
    sırf eksini vermek için girdim.Bu kadarda olmaz arkadaş bf3 fanboyluğu yapmayın ben sesimi çıkarmadım
  • Yazmayı unutmuşum yazayım.
    BF3'ün MW3'ten tek iyi yanı seneye BF4 çıkmayacak olması :) Sonra neden grafik motoru değişmiyor dersiniz.Adamlar 2-3 sene DLC lerden para yiyecek sonra tekrar yeni grafik motoru çıkaracaklar.Konsolda kısıtlamalara gidileceğine yapma kardeşim yeni grafik motoru.Bak MW3'e en çok sattığı konsolcuları düşünüyor yeni grafik motoru çıkarmıyor.Sen tutturmuşsun pc böyle pc şöyle 10 milyon satsan bunun 8 milyonunu konsolcular alacak ne saçmalıyorsun sen :)
    MW3 akar BF ciler bakar.Niye dedim derseniz MW3 ile BF3 aynı anda başlasa MW3'te 10 kill yaparken BF3'te daha adamların bölgesine ulaşamazsın veya tank bekliyor olursun.
    Son olarak bu yorumdan sonra lütfen kavga çıkarmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyntez

    Yalaaan!

    hahahaha oyun gören masun bf fanboycuğu modu :D
  • LawLess437
    08.11.2011 00:56:49

    kavga çıkarmak gibi olmasın oynamadıgın gerçekten apaçık bellı oluyor... araçlar yeterlı sayıda ve fazla....codda onune çıkanı vurursun...bf de jetle... helıkopterle.. tankla oynarsın.. helıkopterden .. bilgeye paraşutle ındırme yaparsın... cod 4 senedır aynı grafıklerı sunuyor buda saçamalık bunu savunanı da ılk defa goruyorum ve sana çok guluyorum... kusura bakma ama yenı grafık motorunun konsolcularla bı ılgısı yok çunku konsollara görede codun grafıklerı kötu... rage konsol odaklı bir oyun .. ama grafıklerı yinede daha guzel coddan.... e3 2011 incelemelerıne bakarsan erdinç iyi kul ne diyor...grafıklerı hakkında..
  • ben ps3 oyuncuyum ... codun konsolda verdıgı grafık kötu... ekleyebılırsın . psn
    SummitTR

    b.o yu nekadar oynadıgıma ve kd mede buyur bak ...
  • hahaha bf3 ün dağıtımı kadar ön sipariş satmış
  • Chosen_One@

    Takmısınız Bi Fanboy Diye Buda Yeni Moda Kardeşim Kabullen Artık Bu BF3 Seçen Kişiler Bir Zamanlar CoD Oynuyodu Ki Bende Dahil CoD Kötü Oyun Diyen Yok Ama Bu Oyun Motoru Ve Multiplayer Daha Fazla Yenilik Yapmalı Ben Black Ops taki Özelliklerin Aynısını MW3 Gördüm Tabi Videoda Sonra Demeyin Sen Daha çıkamdan Oyunu Nasıl Oynadın Diye Budafa TakmışLar BF3 Pc İçin Yapılmış Yapılmışsa Bunun Suçu Bana Göre DICE Suçu Değil Konsollarda Yeni Konsol Çıkarsınlar Hem DICE Grafikleri İyi Yapmak İçin Ayrı Bir Paket Vermiş Daha Ne Yapsınlar CoD Şöyle İyi Tarafı Var Kaç Senelik Oyun Bu Yandan Çok Satar Ben CoD BF3 Daha Çok Satacağını Biliyorum Ama Seneryo Modu Hariç En Kral Oyun BF3 Fiyat Konusundada En İyi BF3 Aktivasion Okadar Para Alıyo Değiştir Oyun Motorunu Senin Değin Gibi BF3 Fanboyları CoD Fanboyu Olsun Senin Gibi Dersen Herşey Grafik Değil Ozaman Seni Göz Doktoruna Havale Ederim CoD İyi Satarda Bu Senin Tabirinle CoD Fanboyları Mutlu Olur.




  • Hee ya 9 milyonu aşkın insan bilmiyor siz biliyosunuz :D ki sizin sayınız önsipariş yapanların sayısıyla aynı :) önemli olan grafik değildir önemli olan efsane oyun yapmaktır :) 1 hafta sonra bf3deki karakterleri unutacaksınız ama biz 4 yıldır price olsun mactavish(soap) olsun ghost olsun unutmadın unutmayızda oyun dedğin böyle olur. böyle oyun yapmakta zordur half life daki freeman gibi assasins creeddeki altair gibi :) mümkünse alıntı yapmayın. tartışmayla uğraşamam.
  • rabbit06
    08.11.2011 01:35:02

    kimsenin bf nin single ı iyi dediği yok ... mp da daha iyi orası belli birşey... 4 yıldır aynı grafıklerı verıyor. .herşey grafık değil ama gunumuzun şartlarına göre duşuk grafık verıyor... 4 harıta yı 15 dolara satıyorlar.... para goz oldugu açık ıstese b.o nun satışlarıyla çok guzel grafıkler elde edebılırdı ...
  • desene modern warfare 3 tek rakibi modern warfare 2 dir o kadar :))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.