Şimdi Ara

Blizzard'ın Titan Projesi İptal mi Oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Blizzard yeni MMO oyunu Titan'ı resmi olarak duyurmasa da, böyle bir projenin var olduğunu ve ekiplerinin bunun üstünde çalıştığını kabul etmişti. Ancak bugün çıkan bir söylentiye göre Blizzard'ın Titan projesi tehlike altında.
     
         MMO'lara bağlı olarak işleyen ünlü haber sitesi Massively'in kaynaklarından aldığı bir söylentiye göre Titan projesinin baş tasarımcısı John Staats, işten çıkarıldı veya kendisi çıkmak istedi. Daha önceden World of Warcraft'ın tasarımcılarından Jeff Kaplan'ın "World of Warcraft'ın ana kahramanı" olarak tanımladığı Staats hakkında çıkan bu haberin doğru olup olmadığı henüz bilinmiyor.
     
         Eğer bu söylenti gerçek çıkarsa Blizzard'ın Titan projesini iptal durumuna getirmese de, epey geç çıkmasına sebep olacaktır. Ayrıca Blizzard'ın World of Warcraft'ın altın çağındaki yapımcılarını CCP, NCsoft gibi rakiplerine kaybetmesinin ardından bu durum şirketi daha da etkiler.
     








  • gw 2 çıkınca görürüm ben wow u blizzardı. dananın kuyruğu o zaman kopacak asıl.
  • North gitti dedik DII havası yok falan ama ne değişti hala hepimiz DIII'ü beklemekten delirdik ve gelince de kim ayrıldı ne değişmiş bakmayıp oyunun suyunu çıkaracağız..Birkaç yapımcı gitti diye de Blizzard'ın MMO piyasasında yıkılacak hali yok, ayrıca Blizzard projeyi beğenmezse iptal edebilecek bir firmadır..Eğer iptal olursa beğenmemelerindendir..
  • Blizzard mmo suz yapamaz çünkü adamların başka geliri yok o yüzden world of warcraft çıkarıldı.Adamlar zaten 3-4 yılda bir oyun çıkardığı için wow olmasa batabilirdi.
  • Wow olmasaydı zaten 2 yılda bir oyun yaparlardı.Yani bir değişiklik olmazdı MMO yerine RTS oynardık bol bol.
  • quote:

    Blizzard mmo suz yapamaz çünkü adamların başka geliri yok

    lafına katılmıyorum, malesef, şuana kadar kazandıkları 3-4 nesil sonraki torunlarına miras bırakabilecek cinsten, ve tekrar unutmayın ki blizzarddan daha fazla para kazanan başka bir oyun firması yok. wow'u bitirseler 1 patch bile çıkarmayacaklarını açıklasalar bi gün, insanlar 1-2 sene daha oynamaya devam edeceklerdir. blizzard, insanlar oyun oynasın diye yapmıyor oyunları, hayatlarını oyun oynayarak geçirsinler yaptığımız oyunun başından kalkamasınlar diye yapıyor.
  • hatırlıyorumda wow çıktığında 1 milyar euro gelir sağlamıştı şimdi ise her ay 1 milyar euro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.