Şimdi Ara

Troy Online Kapatılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
     

         Alt1 Games'ten yapılan açıklamalar doğrultusunda sadece 3 aydır oynanışa açık olan Troy Online'ın, 30 Kasım'da tamamen durdurulmasına karar verildi. Takım ayrıca hesaplarında sanal paraları olan oyuncuların zararını karşılamak için bir rehber de hazırladı.

     

         Troy Online forumlarında yapılan açıklamalara göre oyun vaktinden önce oynanışa sunulmuş ve çok fazla bug ile sorunlar içeriyormuş. Tüm bu sorunları halletmek için oynanışı bir süre durdurma kararı alan firma ileride oyunu hatalarından arındırıp yeni bir şekilde tekrar oynanışa açacaklarını da eklediler.








  • açmasaydın ozaman saçmalığa bak
  • Hatalardan arınıp geç açılsaydı tabi daha iyi olurdu.Fakat şuan oyunu kapatmaları büyük bir hata olduğunu gösteriyor.Mesela Knight Online'nin kodları felan sızdırılmış deniyordu.Onun için bu kadar kolay hile yapılabildiği söyleniyordu.Böyle büyük bir hata olacağına bence oyun bir süre kapalı kalsın.Ben haberi görünce herhalde oyuncu azlığından kapanıyor diye düşündüm.
  • ya of ben bu oyunu çok seviyodum ama hiç ben bug la karşılaşmadım ama inşallah hemen sorunu çözerlerde açarlar ne zaman açılcağını söylemediler deme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.