Şimdi Ara

AC: Revelations'a İki Yeni Multiplayer Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Assassin's Creed: Revelations, bu ayın merakla beklenen oyunlarından. Ubisoft son dönemin büyük çıkış yakalayan serisinin yeni oyununa, iki yeni multiplayer videosu yayınladı
     
         Videolardan ilki, daha çok hikayeyi yansıtma amacıyla yayınlanmış. İkincisi ise Assassin's Creed serisinde keyifli bir multiplayer dileyenleri heyecanlandıracak cinsten.
     
         Bu videodan gördüğümüz kadarıyla oyundaki düzenleme sistemi epey gelişmiş durumda. Revelations'daki multiplayer seçeneğinde karakterimizin tipini, silahını, özelliklerini, kullanacağı yeteneklerini ayarlayabiliyoruz. Çeşitli varyasyonlarla birlikte güçlü karakterler sunmak tamamen sizin elinizde. 
     
         Yine aynı videoda, oyundaki haritalar da gösteriliyor. Videodan gördüğümüz kadarıyla bu haritaların isimleri Antioch, Knights Hospital, Ippokratous ve Souk. Ayrıca videoda, oyundaki multiplayer modları da bizlere tanıtılıyor.
     
         İsterseniz sizi daha fazla oyalamadan videolarla baş başa bırakalım;
     










  • betasını oynıyınca artifact tan başka önemlı bır yenılık yok sanmıştım ama....bu videolar hoşuma gitti
  • bu oyun MP nasıl oynanıyorki yani ne yapıyorsun birbirinimi öldürüyosun :)
  • Benim için Oyunlar "diğer ve AC" diye ayrılıyor.. mükemmel bir seri hiç bir oyunla kıyaslayamam..

    Multiplayer ıda oldukça iyi görünüyor.. Orjinal almak için o kadar çok sebebi warki.. umarım Türkiye'de iyi bir satış yapar ve 3. oyunu Türkçe olarak görürüz.
  • istanbulda geçen oyunu turkçe yapmadılarsa gerısını hiç yapmazlar... buradan sony e oyunlarını turkçe çıkardıgı için teşekkur edıyorum ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    istanbulda geçen oyunu turkçe yapmadılarsa gerısını hiç yapmazlar... buradan sony e oyunlarını turkçe çıkardıgı için teşekkur edıyorum ..


    Katılıyorum,Uncharted 3'ü oynarken nasıl keyif aldığımı anlatmam,AC'yi Türkçe oynasam ne olurdu diye çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.