Şimdi Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     29 Ekim 1923'te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hakimiyet kayıtsız ve şartsız milletindir" esasına dayanarak ilan ettiği Cumhuriyetimizin 88. yılındayız. Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak, Türk Ulusu'nun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.
     
     
    ''Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır''
     Mustafa Kemal Atatürk




  • Şuna "kutlayamıyoruz" desek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 29 Ekim 2011; 4:10:45 >
  • Temeli büyük Türk milletinin ve onun kahraman evlâtlarından mürekkep büyük ordumuzun vicdanında akıl ve şuurunda kurulmuş olan Cumhuriyetimizin ve milletin ruhundan mülhem prensiplerimizin bir vücudun ortadan kaldırılması ile bozulabileceği fikrinde bulunanlar, çok zayıf dimağlı bedbahtlardır. Bu gibi bedbahtların, Cumhuriyetin adalet ve kudret pençesinde lâyık oldukları muameleye maruz kalmaktan başka nasipleri olmaz. Benim naçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşıyacaktır. Ve Türk milleti emniyet ve saadetinin kefili olan prensiplerle medeniyet yolunda, tereddütsüz yürümeğe devam edecektir.
    Mustafa Kemal Atatürk
  • bsc ekibine teşekkürler sitelerinde cumhuriyetimizin yeni yılına verdiği destek için.ben de tüm bsc ekibinin ve türk halk ının cumhuriyet bayramını kutluyorum
  • bsc'nin bu güzel davranışı için teşekkürler. tüm türk halkının cumhuriyet bayramı kutlu olsun
  • Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
  • 1937'de Atatürk çok hasta olmasına rağmen, doktorları gitmeniz intihar olur demesine rağmen, halkın morali bozulmasın diye kutlamalara katıldı. 2011'de kutlama yapma ihtiyacı bile duyulmuyor. Hepimizin bayramı kutlu olsun.
  • Sizinde cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Birdehttp://oyungezer.com.tr/haberler/45-oyun-dunyasinda-olup-bitenler/7199-cod-modern-warfare-3-calindi ilginizi çekebilir.
  • Darılma bizi atam belki suan sokakta adını haykırmasakta bayragın tepemizde marşımız dilimizde ilkelerin yaptıkların beynimizde sen rahat uyu ATAM Bu ülke sadece TÜRKLERİN!!!!
  • Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!
  • kutlamalar iptal dense de içimdeki coşkuyu kimse iptal edemez BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!
  • HERKESİNN BAYRAMII KUTLU OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    HEP KUTYALAYIM İNŞALLAH BU MİLLETİ KİMSE BÖLEMEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (pcnin yeni uzmanı)Cumhuriyet bayramımızın en içten dileklerimle kutlar nice bayramları kutlamayı dilerim:)(eğer kadıköyde oturuyorsanız suadiyede sanırsam akşam yürüryüş olacak herkesi bekleriz:))
  • Deprem bahanesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edilmiş. Benim bunda emeği geçen şahıslara bir ricam olacak. Hayvan kesip kutlamalar yaptığınız vahşet bayramını da iptal edin o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Deprem bahanesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edilmiş. Benim bunda emeği geçen şahıslara bir ricam olacak. Hayvan kesip kutlamalar yaptığınız vahşet bayramını da iptal edin o zaman.


    üstelik 29 Ekim bir günlük bir bayram ve bir ulusun bir milletin YÜCE kurucumuz ULU ÖNDER ATATÜRK'ün bizlere hediyesi,mirası..buna sahip çıkmayan , çıkamayanlar tarafından yılda 2şer bayramdan 8 gün 8 gece kutlama yapmasını, yaptırmasını biliyorlar..çok merakla bekliyorum bayramıda iptal edeceklermi..her ülkede yaşanan kötü zamanlar oldu ve oluyor..hangisi kendi Milli Bayramını iptal etmiş çok merak ediyorum..Ben rastlamadım amerikada,finlandiyada,ingilterede yada herhangi bir ülkede..
    Olsun en azından ÜLKEMİZE ne kadar sahip çıktığını gösterdi hükemet, kendilerine şimdi daha da çok güvenimiz,inancımız arttı..

    onur arkadaşıma eksi veren zihniyettekilere sözüm; bir gün sizinde bir yakınınız, tanıdığınız o şerefsizce planlanan bombalardan yada eylemlerden dolayı zarar gördüğündede 4 gün 4 gece bayram yapabilecekmisiniz!

    '' NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE''
    sen rahat ruyu ATAM..senin Mirasına elbet sahip çıkacak MEHMET'çikler, Nene Hatun'lar, Halide'ler,Fatma'lar ve Şerife Bacı'larla biz bu vatanı koruruz..KİMSEYE GRAM TOPRAK VERMEYİZ , VERDİRMEYİZ..

    İZİNDEYİZ ATAM...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.