Şimdi Ara

Blizzard DOTA da Neyin Nesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      MobA(Massively Online Battle Arena) oyun dünyası DOTA tarzı oyunlarla kızışmışken Blizzard neden "Blizzard DOTA" ismindeki bir moda başlangıç yaptı? Blizzard'dan Samwise Didier, ilginç bir yaklaşımla birlikte bunu açıkladı.
     
         Blizzard'ın Starcraft II: Heart of the Swarm ile birlikte kullanıma sunacağı Blizzard Arcade sisteminin ilk resmi modu olan Blizzard DOTA'nın yapılma sebebi, Blizzard'ın bir Street Fighter oyunu yapamamasından kaynaklanıyor.
     
         Evet, işte Didier'in dedikleri; "Blizzard'ın evrenlerindeki karakterleri bir oyunda karşılaştırmak istedik. Buna 'Blizzard All-Stars' da diyebiliriz. Blizzard olarak bir Street Fighter oyunu yapamayacağımıza göre en uygun sistem de DOTA'nın oyun sistemi geldi."
     
         Şakayla karışık cümleler sonrası Didier, "Aslında bu tarzı seviyoruz. Bu yüzden bir tane de bizim karakterlerimiz için yapmak istedik. Örneğin Dune 2'yi ve Everquest'i de çok seviyorduk. Sonrasında ise Warcraft ve World of Warcraft geldi.
     








  • Bu işte çok para var biz de bir şeyler kapmak istiyoruz diyemiyorlar tabi.
  • aslında blozzard dota parayla satılmayacak varolan oyunların üstüne bir mod gibi bir şey olacak
  • [DHTUBEhttp://www.youtube.com/watch?v=5rUwLROT_j4=]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Nisan 2012; 14:49:07 >
  • Bu şirketin paraya ihtiyacı yok ki ... Dota'nın war craft haritasından çıktığını herkes biliyor , zaten her türlü hakları var.

    Sırf gıcıklık olsun diye bile yapabilirler , Dota isminde bir oyun ile daha çok para kazanmakta baya gıcık bir durum olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.