Şimdi Ara

'Next-Gen, BF 3'ün PC Sürümüyle Eş Değer Olacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        DICE'tan Patrick Bach, yeni nesil konsollar ile ilgili bilgiler verdi. Bach'a göre yeni nesil konsollardan beklememiz gereken performans Battlefield 3'ün PC sürümüyle aynı!
     
        Şu aralar kulislerde Xbox 720 ve Playstation 4'ün yapım aşamaları konuşulurken en çok Battlefield 3'ün çıkışıyla yeni nesil konsolların çıkma zamanının geldiğine işaret ediliyor. Patrick Bach, "Şu anda yeni nesil konsol olsaydı, alacağımız sonuç Battlefield 3'ün PC sürümü olurdu!" şeklinde konuştu ve sözlerine şu şekilde devam etti:

        "Belki alacağımız sonuç bundan daha fazlası olur. Ancak en az bu performansı göreceğimizden eminim. Çünkü bu klasik PC teknolojisi. Birden fazla ekran kartının yapabileceklerini veya birden fazla çekirdeğe sahip işlemcilerin ortaya çıkarabileceklerini biliyoruz. Eğer birileri bu sistem özelliklerine yakın bir konsol üretseydi, biz de buna uygun bir şeyler yapabilecek teknoloji mevcut."

        Bach, ayrıca yeni neslin daha fazla beygir gücü isteyeceğini ve işlemci ile ekran kartı konusunda çok daha üstün bir şeylerin konulması gerektiğine işaret etti ve yeni nesle hazır olduklarını şu sözlerle açıkladı:

        "Yeni nesil konsollar ile ilgili yapamayacağımız herhangi bir şey olursa çok şaşırırım açıkcası."
     
        "Peki konsol üreticileri için yüklü bir maliyete sahip olacağı görülen yeni nesil konsollar tüketici için de pahalı olmaz mı?" sorusuna Bach'tan rahatlatıcı bir cevap geldi:
     
        "Xbox 360 ve PS3'ün ilk kez çıktığını hatırlayın. Pahalı bir PC kadar pahalı değillerdi. Eğer bazı şeyleri optimize edebilir ve 10,000 yerine 50 milyon ekran kartı isterseniz, maliyeti oldukça düşürebilir ve daha ucuz bir konsol üretmiş olursunuz. Eğer bu PC teknolojisini alır ve konsollar için devasa bir üretime geçirirseniz çok daha düşük bir maliyet ortaya çıkacaktır."
     
        Bu arada Battlefield 3'ün PC için inceleme skorları gelmeye devam ediyor. Aşağıdan son durumu gözlemleyebilirsiniz. 
     








  • PCGames.de %87 vermiş... :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drgfrt

    PCGames.de %87 vermiş... :D

    +1

    geri kalan % 13 'ü de kdv olması gerekiyor... yüzde hesabıyla bakarsak..
  • Belki ilk oyunları bf3 pc sürümü gibi olur ancak daha sonraki yıllarda çıkacak oyunlar kesinlikle daha üst seviye olacaktır zaten kendiside en az bu kadar olur demiş.
  • Bu DICE ın konsollarla alıp veremediği ne hala çözemedim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanDemir26

    Bu DICE ın konsollarla alıp veremediği ne hala çözemedim ?


    aynen
    AMD Xbox 720'nin Avatar seviyesinde grafik sağlayacak demişti.
  • Yeni konsollar ile yeni grafik çağına hazır olun dıyor :)
  • arkadaşlar adamın konsollarla alıp veremediği bir şey yok nereden çıkardınız :) öyle bir şey olsa direk pc exclusive yapardı bf3'ü...


    zaten günümüzde pc'ler sınırı çok aştı bende gtx480amp kullanıcısıyım..

    yeni konsol çıksada pc'nin şimdiki performansını verir diye düşünüyorum ama daha uygun olur bir pc'den bu nedenle yeni nesil konsol daha mantıklı olur..

    keşke bir an önce yeni nesil konsollar çıksada şu pc vs. konsol tartışmaları biraz olsun durgunlaşsa.. (daha da arttırabilir ama inş. öyle olmaz :D )

    elimde üst bir pc'im olsada yinede konsolsuz oynucu olmaz görüşündeyim.. yeni nesil konsolların zamanı geldi geçiyor firmalar daha hızlı davranmalı..
  • Konsollar çıkmadan herkesin kafasından bir ses çıkıyor yok avatar yok eşdeğer falan filan.Hele bi çıksın o zaman yapın yorumu
  • Yani adamlar öyle bir oyun yapmışki next-gen'e yakın olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanDemir26

    Bu DICE ın konsollarla alıp veremediği ne hala çözemedim ?


    CRYTEK ve DİCE gibi fimaların yeni nesil konsollarla ilgili yorumlar yapması kadar doğal bi şey olamaz ...adamlar mılyonlar harcayarak grafik motorlarını yeniliyor ve yeni nesil konsollarda kendini göstermek istiyorlar...
    ----------
    yeni nesil konsollarda avatar gibi grafikler görürmüyüz bilemiyorum amai firmalar vakitlerini optimizeye değil oyunun kendisine ayırırlar bu kesin...adamlar fps sorunu yaşamamak için kimbilir hangi detayları ekleyip çıkarıyorlardır...3-4 sene uğraşıp 1 oyun yapıyorlar yazık valla...

    yeni nesil konsollardan kesin alırım bi tane...umarım uygun fiyatta olur....
  • bloodTime
    Aynen bende 1 tane almayı düşünüyorum ilk başta alınca iyi oluyor sonra alınca gücü bitmiş oluyor şimdiki 2 yıl önceki gibi.
  • Dz.ikm.CavusTurk

    pcgames sadece senaryo modunu inceledi...
  • Bsc ne kadar vercek bakalım.
  • İlla ki daha iyi olacaktır. PS2'nin son zamanlarında Mafia 1, Ghost Recon vs leş gibiydi. Ama PC'de harikaydı. Daha sonra gelen nesil konsollar o dönemin PC'lerini de geçti doğal olarak. Yine aynı şey yaşanacaktır. PS4 ve Xbox720'nin ömürleri ne kadar olur tabi bilinmez.
  • Wayward Son
    şuanki teknolojide aynısı olmaz...
  • bloodTime

    olmaması için sebep ne?
  • şuanki konsolların yetenekleri pc'lerin kat kat gerisinde dimi ...ekran kartı olarak gtx 580 10 kat daha iyi....nvidia istatistiklerinde vardı...bi kere ps2 zamanında ve ps zamanında böyle bi durum yoktu ...

    orta seviye pc'ler dahi en iyi oyunların tavsiye edilen ksımında yer alıyor yani şu 6950 gtx 560 4 çekirdekli i5 işlemciler...konsoldaki optimize kavramı da yok ...uğraşılmıyor bunu hepmiz biliyoruz ....pc ile konsollara bak aynı grafikleri sunuyor neredeyse aynı güçte diyen konsol oyuncularını bile biliriz...

    bakıyoruz günümüze gtx 590'lı 6990'lı 12 gm ramlı üst düzey pc'leri geçtim...
    evinde GTX580 590 QUAD SLİ 32 GB RAM 5.5gz işlemcili sisteme sahip oyuncular var ...

    şuan 28 nm yeni ekran kartlarını bekliyoruz...ilerde belkide konsollar çıkmaya yakın,
    4 çekirdekli ekran kartları gelir zaten söylentiler var...

    şu durumda ps2 zamanına bakıp konsollar pc'lerden daha iyi olucak düşüncesi gerçeklikten çok uzak...hangi oyun ,konsolda çok iyi görünürken bu pc'lerde görünmeyecek nasıl bi konsol tasarlanıcak bu sınırlı teknolojide...sonucta pc firmaları üretecek parçaları...

    ben yeni nesil konsolların pc'lerden üstün olucagını düşünmüyorum...




  • Bu adam PC Fanboy kesin.
  • Ben emin olamam diyorum çünkü şu an ne gibi bir sistem çıkaracaklarını bilmiyoruz. Senin dediğin de olabilir, tam tersi de. Sonuçta onlar yapacak, biz oynayacağız yorumlayacağız.

    Dediğin sisteme sahip oyuncular her daim vardı. Yani zamanının ötesinde sisteme sahip oyuncular. 32 gb ram ihtiyacı olan oyunun da ben 10 seneden önce geleceğini zannetmiyorum :) Yani şu an gereksiz bir olay.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.