Şimdi Ara

Uncharted 3'e Bir Tam Puan Daha

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

         Uncharted 3: Drake's Deception'da bizi oldukça kaliteli bir oyunun beklediğini biliyoruz. Peki, ama ne kadar kaliteli bir oyun. Her şeyin bir derecesi vardır öyle değil mi? Level İsveç'e göre bu derece en üst seviyede.

     

         Oyunun incelemesini yapan Level dergisinin İsveç'te piyasaya çıkan yeni sayısında Uncharted 3: Drake's Deception'a 10 üzerinden 10 puan verilmiş. Aynı derginin mükemmel bir oyun olan Uncharted 2'ye de tam puan verdiğini hatırlatalım.

     

          Bakalım önümüzdeki günlerde verilecek puanlarla birlikte oyunun Metacritic ortalaması ne olacak. Biliyorsunuz Batman: Arkham Asylum gibi oyunlar da son derece yüksek puanlar alıyorlar. 1 Kasım'da Nathan Drake'in büyük macerası başlıyor.

     








  • aykut291

    Ben ne diyodum şimdiye kadar? kötü mü dedim çocuk.
    Süper grafikli oyun değil .
    Ona bakarsan batmanda 10 tam puan aldı süper grafikli mi .
    Geors of war 3 süper grafikli mi.
    Aç crysis 2 dx11 tessellation .
    HİÇ Oynama sadece alcatrazın uyandıgı yerde bi göz gezdir .
    Gözün gönlün açılsın.
    Crysis GTA4 modları oyna.
    uncharted Çıkış videosunu izledim o mu ln süper grafik.
  • Okadarda iyi değil grafikleri yalnız çöl kısımları dehşet olmuş mükemmel yapmışlar onun haricinde çokda büyük artısı yok üstteki arkadaşın dediği gibi gidin crysis2 ye bakın grafik görün ps3 fanboylar gelin eksileyin şimdi
  • ne diyecek bifiii triii bifiii triiii diye tutturur :D.
  • quote:

    Ben ne diyodum şimdiye kadar? kötü mü dedim çocuk.
    Süper grafikli oyun değil .
    Ona bakarsan batmanda 10 tam puan aldı süper grafikli mi .
    Geors of war 3 süper grafikli mi.
    Aç crysis 2 dx11 tessellation .
    HİÇ Oynama sadece alcatrazın uyandıgı yerde bi göz gezdir .
    Gözün gönlün açılsın.
    Crysis GTA4 modları oyna.
    uncharted Çıkış videosunu izledim o mu ln süper grafik.


    haklısın ben şunu merak ediyorumki BF3 e neden bi incelemeler gelmedi aldıgı 60 dan fazla ödülle bir inceleme geldimi hiç bilmiyorum ama asıl bf3 ün rakibi CODMW3 değil UNC3'tür
  • grafık konu açılmamışken birden pc ciler olarak grafıgı attınız ortaya savunma mekanızmanızda bu kadar kötu işliyor... grafıgınız var ama kaçırdıgınız oyunlar okadar muazzam ki farkında deılsınız...crysis 2 den bahseden arkadaşım.. crysis 2 nin multıplayer oynanış olarak çok kötü... burada grafıge nereden geldınız... bakın aşırı grafık olmadanda tam puan alabılıyor oyunlar (batman-uc3-geow3)

    kimse birşey demeden savunma mekanızması olarak '' grafık yazmanız.. yuh artık ne diyim.. ilk yorumda grafık kelımesını gören biri varmıdır :? nereden de zıpladınız grafık grafık diye
  • mertm14022
    heralde unc.3 MW3 rakip olamaz artıkın.
    Aga bu zamanda çok güzel oyunlar var hangisine GOTY diyeceğimi şaşırdım .
    Uncharted 3 mü BF3 mü Batman mı BilmiyomXD

    stun
    önce 1. mesajı oku kör müsün
  • bn kör değilim ve okudum... o cumlede grafık '' denen bir kelıme yok sen nereden çıkardın grafıgı :? onu söyle... :?
  • sana göre oyun= grafık olması gerekıyor .. oyuzden dırek grafıgı yok .. oyun mu bu :? diyorsun.. batman ın grafıklerı uncharted a göre daha da kötu uc3 e de kotu dıyorsunuz.. ama batman 5 uzerınden 6 almış bir yapım... direk oyunun grafıgıne değindin... çunku bilinç altında oyun=grafık kalıbı oluşmuş atamıyorsun..
  • O cümlede grafik yok ama şimdiye kadar grafikten bahsettim
    1. yorumdadada şimdi ne diycek demiş eleman.Çaktın mı davayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    sana göre oyun= grafık olması gerekıyor .. oyuzden dırek grafıgı yok .. oyun mu bu :? diyorsun.. batman ın grafıklerı uncharted a göre daha da kötu uc3 e de kotu dıyorsunuz.. ama batman 5 uzerınden 6 almış bir yapım... direk oyunun grafıgıne değindin... çunku bilinç altında oyun=grafık kalıbı oluşmuş atamıyorsun..


    KOP GİT!!!!!!!
  • hell77
    22.10.2011 10:00:14

    tm işte... niye grafıkten bahsedıyorsun :? ortada grafık konusu yokken niye atıyorsun ortaya grafıgı :? kafandakı kalıpları yıkamıyorsun çunku...mis gibi oyun gelıyor... illa grafık olması lazım sana göre yoksa kötu oyun: ? değil mi .? bende ne diyim... bak oyunun grafıgı yok oradan vurıyım.. diye düşündün... oyunun grafıgı de kötü değil hatta çok iyi.. ama.. crysis le yarışamaz sonuçta direk söyliyim ::? aklından geçen bu ..bana göre crysis 1 senaryo açısından-crysis 2 multıplayer açısından kötu oyunlar...ac: brotherhoodun mp sini 3 ay oynadım... crysis 2 mp sini 2 hafta zor oynadım sıktı çunku.. dead space 2 nin mod ve harıta eksıklıgı olmasına ragmen... oynanışı çok guzel diye onu 1.5 ay oynadım..
  • hell77
    22.10.2011 10:02:29
    0
    alıntı:

    Orijinalden alıntı: stun

    sana göre oyun= grafık olması gerekıyor .. oyuzden dırek grafıgı yok .. oyun mu bu :? diyorsun.. batman ın grafıklerı uncharted a göre daha da kötu uc3 e de kotu dıyorsunuz.. ama batman 5 uzerınden 6 almış bir yapım... direk oyunun grafıgıne değindin... çunku bilinç altında oyun=grafık kalıbı oluşmuş atamıyorsun..


    KOP GİT!!!!!!!
    -----------------------------------

    böyle şeyler yazıcaksan burda durma zaten burası forum.. yazıcak birşeyın yok hepsı dogru diye bunu yazma ihtiyacını hissedıyorsun.. kendı goruşunu bıle savunamıyorsun... yorumlarıma saygı gostermek zorundasın..
  • Uzun yıllardır oyun oynayan adamlar grafiği ön plana almazlar. Yaş önemli değil; bu sektöre yeni girmiş adamların tek derdi grafiktir.
    Hayatına daha önce Atari, Commodore, Amiga, Sega vs kavramlar sokmamış; sadece 2000 ve sonrasını bilen adamlarla boşu boşuna tartışmaya girmeyin. Ben hala WinUae açıp delicesine Amiga oyunlarını oynuyorum. Yerim grafiğini. Crysis 2'yi güzel grafiklerle oynayacağım diye ısıtıp ısıtıp tekrar oynayacağıma farklı platformlardaki farklı oyunları oynarım daha iyi.
  • stun

    SANA ANCA KOP GİT DENİRDE O YÜZDEN.
    OYUNUN GRAFİKLERİNE KÖTÜ MÜ DEDİM
    OYUNUN KENDİSİNE KÖTÜ MÜ DEDİM
    GRAFİK OLMAYINCA OYUN KÖTÜ MÜ DEDİM
    ADAM BENİM İSMİMİ VERMİŞ CEVAP VERDİM.

  • benım sana onu bıle dememem gerekır aslında.... ortada grafıgın bahsi açılmadan.. grafıgı öne atıp crysisle karşılaştıran ve ö yle ezmeye çalışan ben değilim çunku.. :? ordakılerı dolaylı olarak demiş oluyorsun...
  • Siz tartışa durun bizde oyuların keyfini çıkaralım
  • stun
    Herşeyi tek tek açıklattırma bana biraz saksıyı çalıştır senin bu suçlamalarından konuyu kavrayamamandan dolayı deminden beri tartışıyoz.
    Uncharted 3 haberlerinde birileri grafikten bahsetmiş bende katılmışım uzun zamandırda bu tartışma var aykut291 nikli elemanda hell77 10 tam puanı görünce ne dicek demiş.Sanki ben daha önce oyuna kötü demişim gibi yorum yapmış.Bende kendimi savundum.
  • salak değilim.. onu da gördum... ama sen bana hala grafıği hala niye öne attıgını açıklayamıyorsun :? konuyu kavrayamıyormuşum..biraz daha saçmala istersen ....cevap verırken... aykut nıklı kişi grafıkten hiç bahsetmemiş... sen direk nereden vursam.. buldum.. super grafıklı oyun deil.. bak crysis 2 yi dx11 le bak etrafına gozun gonlun açılsın diye nereye çekmıssın...savunma mekanızman okadar kötu kı... okadaqr kotu kı .... ne yapacagını şaşırıyorsun... adam istanbul nerede diyor :? sen istanbul çok guzel bir şehir diyorsun :? sorudan çok uzaklaşıp kendı çıkarına dogru çekıyorsun cevabı ... kendını ne ile savundun :? grafık :? pekı ..aykutun.. mesajında grafıkler harıka ,en iyisi, gözlerım kamaştı vb ifadeler yok... cevap veriş biçimin nereden gelıyor :? hangı soruya cevap verıyorsun :?
  • stun
    SAÇMALAMA! yine uzatıyon.
    Grafiği ön plana attığım filan yok!.
    Önceden uncharted3'ün grafiklerinden bahsedilyodu ordan tartışma çıkmış bende katılmışım sonra bu sayfada bi arkadaş benim adımı vermiş ben yine o konuya dönmüşüm senaryodan tartışma cıksaydı senaryodan bahsederdim oynanıştan tartışma çıksaydı oynanıştan bahsederdim.
    Lan evimde 4 tane orjinal call of duty var bunlardamı grafik.
    30 tane orjinal oyunun hepsi mi crysis 2.
    7 senedir oyun oynuyorm 25 yaşındayım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.