Şimdi Ara

FIFA 12 - Goals of the Week Round 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FIFA 12'de ikinci haftanın en iyi golleri






  • gollerimizi nasıl yayınlıyoruz ( bu videoya girebilmeleri için) ??
  • Oyundaki gollerin hepsi önceden hazırlanmış scriptler gibi.Doğallık diye bişey yok. Herhangi bir Sega arcade futbol oyunu, bu oyunun yanında çok daha simulasyon kalabilir.

    Biraz futbolun ne olduğunu bilen biri beni anlayacaktır.
  • @Selmes
    Golleri oynayan insanlar kaydediyor ve EA'e yolluyorlar. Onlarda beğenirse hazırladıkları videoya koyuyor. Burdaki goller, en azından online play de çekilmiş olanlar tamamen doğal. Bilip bilmeden konuşma lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepard

    @Selmes
    Golleri oynayan insanlar kaydediyor ve EA'e yolluyorlar. Onlarda beğenirse hazırladıkları videoya koyuyor. Burdaki goller, en azından online play de çekilmiş olanlar tamamen doğal. Bilip bilmeden konuşma lütfen.

    Selmes onu kastetmemiş. Gollerin gerçeğe kıyasla doğal olmadığını söylemek istemiş. Ki, ilk iki cümleden sonrasını saymazsam, bazı goller için ona hak veririm de.

    Ama PES 4'ten beri PES'ten şaşmamış biri olarak söyleyeceğim şu ki; bu sene PES oynayıp kanser olacağıma, FIFA oynar, nezle olurum. Böylesi daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 18 Ekim 2011; 18:41:12 >
  • @4Bs0LuT
    Kesinlikle katılıyorum zaten derdim Fifa'yı pesle kıyaslamak değil.Kanser olucağımıza nezle olalım dediğin gibi :)
    Belli gol kalıpları var oyunda.Top aynı yerden aynı köşelerden aynı ivmeyle sürekli gol oluyorki bu durum eski futbol oyunlarında olurdu bilirsiniz.

    Zaten videodaki gollere bakınca şöle organize bir gol yok.Bir sıkıntı var oyunda ben oynarken bir türlü zevk alamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmes

    undefined


    dogal gozukmuyor evt cunku golu atan adamlar bıraz oynamayı bılırken rakıplerı defans nedır cakmayan oyuncular. Yani oyunda defans yapmayı bılmeyen ve hatta hucum yapmayı dahı bılmeyen adamlara karsı atılmıs goller hep. biri harıc oda rabona fake + rabona shoot atan adam. Bu oyun gercek anlamda defans ve hucum yapmayı bılen 2 oyuncu oynadıgında tadından yenmez bır hal alıyor ve ben sadece o kısılerle oynuyorum . Ben EA e gercek defans bılen adamlara karsı attıgım gollerı koysam her hafta 1. olur ama upload yerını bulamadım bır turlu lanet :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.