Şimdi Ara

NFS: The Run - Challange Gameplay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Need for Speed: The Run'ın bu videosunda Challange görevine tanıklık ediyoruz.






  • Şahsen kaplamalar hoşuma gitmedi. Hot pursuit'te daha sağlam ve contrast olayı daha iyiydi. Fakat oyun gerçekten mükemmel akıcı. Arkadan gelen arabanın sesi olsun yada kaza anında yoldan cıkmalardaki hissiyat gerçekten güzel olmuş.
  • nfs nin diğer oyunlarında hep en son model arabalar vardı bugatti koenigsegg, lambo vs. bu oyunda eski arabalara da yer verilmesi çok iyi olmuş. ayrıca mekan, atmosfer süper gözüküyor. egzozdan gelen patlama sesleride enfess
  • ilk trailerlarda şehirlerde geçen yarışları gösteriyorlardı.aha! dedim nfs underground ruhu geri dönüyor.şimdi ne oldu?!? nfs hot pursuitvari yarışlardan başka bir şey göremiyoruz?Muhtemelen hayal kırıklığı olacak.
  • Ya Hot Pursuit Manyak Güzel Bir Oyundu Aslıdna Buda Güzel Oyunun Hikayesi Falan Beğendim Zevklide Olacak Ama NFS Çok Tutarsız Bir Seri Anlamıyorum Ben Shift de Arabaların Yol tutuşu Kaplamaları Kötüydü Hot Pursuit le bunu haylı hayli düzelttiler Hot Pursuit Kazalarıya falanda çok güzeldi hayran kalmıştım bu oyununda kazalar saçma fizikle hiç alakası yok arabalarda kaplama bakımından beklediğim gibi değil ama çokta kötü değil NFS bi önceki seride çok güzel birşey yapmasına karşın daha sonra devam ettiremiyor bunu Artık bidahaki seriye bakalım ama böyle hikayeye dökmeleri iyi olmuşki inşallah birdahakide böyle olur şehirden kurtulmak istiyoruz artık ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.