Şimdi Ara

Dark Souls'un Devam Oyunu Daha Zor Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

          Bugünkü bir haberimizde Dark Souls'un satışlarının 750.000'i geçtiğini duyurmuştuk. Satışlar bu şekilde iyi giderse From Software'in bir devam oyunu yapacağını rahatlıkla düşünebiliriz. Peki sonraki oyun da zor olacak mı? Demon's Souls'a zor derken daha zor bir oyun olan Dark Souls ile karşılaştık. Sonraki oyun Dark Souls'tan da daha mı zor olur? From Software'den Hidetaka Miyazaki'ye göre bunun yanıtı hayır:

     

          "Eğer Dark Souls'a bir devam oyunu gelirse, daha zor bir oyun yapmaayacağım. Daha kolay bir oyun da yapmayağım. Eğer bir devam oyunu yapma şansımız olursa, zorluk derecesini ayarlama çok büyük bir konu olacak."
     

          Umarız From Software, Demon's Souls ve Dark Souls gibi harika oyunlardan sonra bu seriye bir şekilde devam eder. Belki yine farklı bir hikaye, ama benzer oynanış dinamikleri ile karşımıza tekrar çıkarlar.

     








  • Bu oyun pc için olanı var mı yoksa çıkcak mı?
  • Bundan daha zor olursa, o diski kırarız herhalde..
  • Aman zaten olmasında Damon souls varya bitiremedim zaten hayatımda oynayıpta bitiremediğim tek oyun karnıma ağrılar sapladı 3 gece kabus gördüm oyunu bitiremedim die almaz olaydım ellerim kırılsaydı.:DDDDD Helal olsun valla böyle zor bir oyun yok daha, o yüzden bu oyun birazdaha hafif olması güzel olur. Bizede yazık,sonuçta herkez aşırı çılgın hardcore un hardcore oyuncu tipi deil.:DDD
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Aman zaten olmasında Damon souls varya bitiremedim zaten hayatımda oynayıpta bitiremediğim tek oyun karnıma ağrılar sapladı 3 gece kabus gördüm oyunu bitiremedim die almaz olaydım ellerim kırılsaydı.:DDDDD Helal olsun valla böyle zor bir oyun yok daha, o yüzden bu oyun birazdaha hafif olması güzel olur. Bizede yazık,sonuçta herkez aşırı çılgın hardcore un hardcore oyuncu tipi deil.:DDD


    Vah canım benim kıyamam sana.xD Keşke sen gidip call of duty oynasaydın.xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.