Şimdi Ara

Dark Souls Satışları İyi Gidiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

          Demon's Souls'un ne kadar başarılı bir oyun olduğu konusunda şüphemiz yok. Buna rağmen Sony'nin bu oyuna yeterli güveni göstermemesi oyunun Batı'ya çok geç gelmesine neden olmuştu. Yeterli reklam da yapılamayan oyun yüksek kalitesi sayesinde dünya genelinde ancak 1 milyon civarında satabilmişti.

         

          Şimdi Namco Bandai tarafından geliştirilen Dark Souls'a ise ilgi doğal olarak daha fazla. Demon's Souls'un ününü kullanan oyun, otoritelerden de yüksek puanlar almaya devam ediyor. Tabi bu da doğal olarak satışlara yansıyor.

     

         Japonya'da bugüne kadar 330.000 civarında satan Dark Souls, Amerika'da ilk haftası henüz dolmadan PS3'te 166.526 adet, Xbox 360'ta ise 89.922 adet satmış.  Oyunun Avrupa'dkai satışlarına baktığımızda PS3'te 82.331 adet, Xbox 360'ta 35.666 adet sattığını görüyoruz. Yani oyun toplamda 750.000'i geçmiş.

     

        Eğer Dark Souls'un satışları böyle giderse oyunun 1 milyon rakamını çok rahatlıkla geçeceğini ve From Software'e sonraki oyun için gereken parayı kazandırabileceğini söyleyebiliriz.

     








  • Ya bu oyun türkiyede neden satılmıyor hangi siteye baktıysam normal sürümünü bulamadım bir türli oyun çıkalı haftalar oldu :/
  • Shop.to baktınmı kardeşim :)
  • Şu an Türkiye'de satışı yok, sadece spotçularda Limited Edition var. Onlar da kafalarına göre 150-190 TL fiyat veriyorlar. Beklemenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.