Şimdi Ara

BF 3'te 'Wall Hack' Oyuncuları Deli Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
        Battlefield 3 daha betadayken hackerların saldırısına uğramaya devam ediyor. Dün yaptığımız bir haberde sunucuların hacklendiğini ve 128 oyuncuya kadar destekli yeni sunucuların patlak verdiğini göstermiştik.
     
        Yeni ortaya çıkan bir hack ise "Wall hack" diğer bir adıyla ise "3D radar hack". Bu hacki yapanlar. Oyun alanında düşmanları ve takım arkadaşlarını dikdörtgen bir ibarenin içinde görebiliyorlar. Duvarların arkasında olup olmaması farketmiyor. Tüm düşmanların yerlerini görebiliyorsunuz. Bunu kullanan oyuncuların coştuğunu söylememe gerek yok sanırım. Bu da âdil bir oyunu ortadan kaldırıyor.
     
        DICE şu anda bu hack ile ilgili gerekli önlemleri almaya çalışıyor. Aslında bu tür hack haberlerine bir yandan da sevinebiliriz. DICE, beta sürümünde karşılaştığı bu hack'lerin önlemini final sürümünde alacaktır. Sorunsuz bir final sürümü bizi bekliyor diyebiliriz. Ya da diyemeyiz, hacker'ların sağı solu belli olmaz.

         Aşağıdan 3D Radar Hack görsellerini görebilirsiniz. Sakın özenme, seni hileci!
     










  • pc nin dezavantajlarından biri
  • Hadi single de fln kullanda multide fln hile sarmaz :P burdan kullanıyom anlamına gelmesin...
  • Ya Betayı Oynuyoz Ama Ben Bu Oyunda Vuruş Hissini Pek Tadamadım ,,
  • Konsol kullanıcısıyım fanboy değilim ama, PC'nin kötü farkıda bu. Burda hile var elbet kırılıyor ve bu durum çok sıkıyor. Çoğu kişi PC'de farklı klavye mouseye sahip, donanımları farklı, kimi 15 de oynarken kimi 35 fps'de oynuyor. Konsolda herkesin gamepadı aynı farklı bir donanımı yok, hile yok. Siz grafik ve 64 oyuncu buldunuz diye konsolu ezip geçiyordunuz, işte konsol farkı.
  • Adam gibi oynayın oyununuzu be. Valla bilgisayar oyunculuğunu bu yüzden sevmiyorum :S
  • İleri düzeyde zeka seviyesine sahip yukarıdaki arkadaşlar;

    Beta'da sadece EA destekli serverlar var orda hileciler yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz ama fulll sürümde Dedicated serverları olacak yani düzgün bir serverda oynarsanız hile gibi bir derdiniz asla olmayacak.

    Grafik ve mp ayrıcalıkları yüzünden kendini ezilmiş/ezik hisseden(kendisi yazdı) bazı arkadaşlar var galiba PC'ye saldıracak yer arıyorlar. :)

    FPs oranı da lag olmadığı sürece ahım şahım etkilemiyor zaten yetenekli adam Microsoft'un düşük DPI mouselarında bile yeteneğini gösterir.Pc'de oyun oynamayı beceremeyip, girdiğiniz multiplayer oyunlardan hüsranla çıktıktan sonra; yok benim donanımım kötü yok şuyum kötü diye çocukça bahaneler aramayın.

    Yeteneksizseniz suç donanımda değiş sizdedir :) Düzgün server aramayıp da hile var diye sızlanmayı tercih eden de yine sizsiniz.




  • @Mert4ever daha öncedende yazmıştım, konsolda eşitlik muhabbeti beni deli ediyor. O zaman otomobil yarışlarındada herkes aynı arabayı kullansın, at yarışlarında herkes aynı ata sırayla binsin, futbol maçlarında real madrid ile fener maç yaparken real madrid 5 kişiyle oynasın vs vs. Millet eşit şartlarda oynayacak diye o saçma gamepad ile fps oynayacaksam kalsın abi. Ben yıllardır cod, bf, sf , cs, wow gibi bi ton online oyun oynarım ne hileciler yüzünden ne çileden çıktım ne oyundan soğudum. hatta hilecilere toplamda 15 kere anca rastlamışımdır.
  • Ya oyun oynamayı bilmeyen kişi hileci ile sorun yaşar zaten.PC'de Dedicated server destekli oyunların %90'ı tabi konsolcular bilmez dedicated'ın ne olduğunu.Adam gibi bir server bulursun orda oynarsın hile derdin olmaz.Hile derdi yaşanabilecek tek oyun Cod mw2 o da zaten find game sistemi yüzünden.
  • COD'ta ki hileli oyuncu oranına bakarsak bu hackerların %90'lık bir ihtimalle COD fanboyu olduğunu söyleyebiliriz.EA'nın başarısını çekemeyenler de diyebiliriz..
    Eee..Ne de olsa meyve veren ağaç taşlanır.
  • @code
    isteyen istediğinde oynar hojam niye saldırıya geçiyorsunuz ki?
  • @M3rett0:

    konsolun mp seçenekleri daha rahat ama bu tartışılmaz herald' / ben de pcde oynayacağım büyük ihtimalle
  • Bazen diyorum şu hilecilere küfür ettiğimde ki yaratıcılığımı keşke kendimce daha iyi bir şey için kullanmak isterdim ama ne yapalım insanı yaratıcı olmaya itiyorlar
  • M3rett0
    Katılıyorum konsolun avantajıymış oda olmasın bari düzgün grafikler ile oynamayı tercih ederim.
  • 3d radar hack yuh :D
  • Anladık burası bilgisayar savunucusu kaynıyor, başkalarıyla tartışmaya girecek halim yok. Konsol fanboyu değilim ama sizin yaptığınız belli zaten. Basın eksiyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 3 Ekim 2011; 16:22:29 >
  • ya varya artık kara kara düşünmeye başladım oyun çıktığında hemen alırım diyordum ama olanlara bakar mısınız. Ne işe bu böyle ya. Açıkçası oyun ilk çıktığında değil de çıktıktan birkaç hafta sonra anca alırım bakalım neler olacak düzeltecekler mi durumu.Hileli oyun istemiyorum :(
  • @Code

    Bunlar kendi yeteneksizliklerini görmeyip/kabullenmeyip, donanımı bahane eden tipler uğraşma boş yere.
  • Konsol farkı diyerek egonusu gıdıklamaktan vazgeçin artık,PC ile alıp veremediğiniz nedir?
    Sizin Konsol ve exc oyunlarınız döneminiz bitti...kabullenin bu gerçeği !
    Yeni oyun konsollarınız gelsin o zaman konuşun...
    Birde yeni gelicek oyun konsolarını şimdilerde Consol oyuncuyum diye geçinen kaç kişi alıcak orasıda ayrı mevzu
    2005-2014 Consolcuydun ondan sonra ne oyuncusu oldun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 3 Ekim 2011; 16:37:57 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.