Şimdi Ara

Dark Souls'ta (PS3) Zorunlu HDD Yüklemesi Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Çıkış tarihine yaklaşılan Dark Souls için yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bu sefer alınan rapor oyunun Playstation 3 sürümüyle ilgili.
     
         Dark Souls için Playstation 3 kullanıcıları sabit disklerinde yer açmak zorunda kalmayacaklar. Verilen bilgiler dahilinde Dark Souls'ta zorunlu yükleme olmayacağı kesinleşti. Yükleme olmamasına rağmen oyuncular, akıcı bir Aksiyon-RPG deneyiminden yoksun kalmayacaklar.
     
        Xbox 360 tarafında ise oyun yüklemeleri bildiğiniz gibi opsiyonel hâlde. İster sabit diskinize yükleyin, isterseniz yüklemeyin. Tamamen size kalmış.
     








  • BU HDD yüklemelerini dert edenleri gerçekten anlamıyorum. Zaten 20GB lik PS3 modeli yoksa elinizde diğer tüm modellerin hafızası gayet yetiyor. Şahsen HDD yüklemeli oyunların load süreleri daha kısa olduğundan daha çok seviyorum.

    MGS4 de de her bölümden sonra yükleme istediği için gelen tepkileri hatırlıyorum. 1,2 saatte bir gözlerini 15 dk dinlendirsen ne olur....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    BU HDD yüklemelerini dert edenleri gerçekten anlamıyorum. Zaten 20GB lik PS3 modeli yoksa elinizde diğer tüm modellerin hafızası gayet yetiyor. Şahsen HDD yüklemeli oyunların load süreleri daha kısa olduğundan daha çok seviyorum.


    Nasıl yüklüyoruzki hdd ye ben bunu merak ediyorum ?
  • ultra_storm
    25.09.2011 20:59:31

    hdd yuklemesı varsa zaten kendı kendıne otomatık yukluyor.... zaten hiçbirşeye elını surmene gerek yok ... patch varsa onay ıstıyor gerısını kendı halledıyor...
  • aslında bu haberi bile yapılmaması gereken bir konu ..120 gb slim ps3 var bende ben bunu nasıl doldurabılırım kı .. ımkansız gibi birşey.. her oyunu elımden çıkarttıgımda hdd sini de sildiğimi düşünürsek.., hadi silmedim diyelım yine dolmaz ımkansız...
  • Bencede çok gereksiz bir konu.Yüklemek daha iyi loading ekranları daha hızlı geçiyo. ben 3 yıldır 40gb kullanıyorum daha dolduramadım HDD yi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.