Şimdi Ara

OXM: Dark Souls, Skyrim'den Daha Büyük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Official Xbox Magazine (Resmi Xbox Dergisi) From Software'in 7 Ekim'de Avrupa'da piyasaya çıkacak aksiyon-rpg oyununa övgü geldi. Dev bir dünyaya sahip olacağı konusunda herkesin fikir birliği içinde olduğu The Elder Scrolls V: Skyrim ile Dark Souls'un mekanlarını kıyaslayan dergi ilginç bir tespitte bulundu.
     
          The Elder Scrolls V: Skyrim'in her ne kadar sonsuz oynanış vaad eden ve çok geniş alanlara yayılan mekanları olmasına rağmen Dark Souls'un birbirine benzemeyen-eşsiz mekanlarının daha fazla olduğunu söyleyen dergi, içerik olarak da keşfedilecek daha fazla şey olduğunu belirtiyor.
     
         Dark Souls'taki yaratıkların Skyrim'in aksine birbirine benzer türde olmadıklarını ve tekrar eden bir döngü gibi karşınıza çıkmadıklarını söyleyen OXM, Dark Souls'ta karşınıza çıkan her düşmana saygı göstermeniz gerektiği de vurgulanmış.
     
         Bu arada derginin üzerinde durduğu noktalardan birisi de yine oyunun zorluğu olmuş. Bazı düşmanların tek vuruşta enerjinize yarıya indirdiği (tek vuruşta öldürenler de olduğuna eminiz) söyleyen editörler, 20 saatlik bir deneme süreci sonunda canları yanmış bir şekilde konsolun başından kalkmışlar.
     








  • Dark souls PC'ye çıkmadığı sürece beni zerre kadar ilgilendirmez. Skyrim PC'ye çıktığına göre sorun yok. Bu arada 48 gün 23 saat kaldı Skyrim'e.
  • çunku istesende oynayamıyorsun... demon's soulsun.. goty adayı oldugunu bılıyorsun hatta goty seçilmişti.. uncharted la birlikte...dark souls daha kalıtelı olacagı kesin...skyrimden... hatta yukardada yazıyor... skyrime göre artıları...mal mal bakarsın anca.. sen gözunu kapa guzel oyunlara...'' beni ilgilendirmez '' diyorsun. .ama dark soulsun haberine giriyorsun.. bak bakalım sağda kimin logosu var DARK SOULS yazıyor kocaman..
  • Bu sözleri keşke benim yanımda söylesen seni bir güzel benzetirim.
  • BSC Misafiri
    23.09.2011 14:03:00

    klavyede delikanlılıkta kolay olur.. ama benim bu dediklerımın hepsi doğru...
  • Eminim öyledir OXM zaten en tarafsız en güvenilir dergisin kesinlikle öyledir ^^ İki oyunda çıktığında OXM'in dediğinin tam tersi çıkmazsa ben de adam değilim.
  • Ben artistlik yapmam onu ancak senin gibi kendini beğenmişler yapar. Ben skyrim'in dark souls'dan çok daha iyi demedim ki. Sadece PC'ye çıkmadığı için beni ilgilendirmez dedim.
    Ama sen konsolboyluk yaptığın için hemen üzerine alındın. Ben sadece keşke PC'ye de çıksada oynasak anlamında söylüyorum. Çünkü bana göre RPG PC'de oynanır. Zaten yapımcıda PC'de korsan olduğu için çıkartmadık gibi şeyler söylemiş her firmanın yaptığı gibi.
  • BSC Misafiri

    İlgilendırmesse niye konuya gırıyorsun :)
  • encuni +...

    ilgilendirmesse niye konuya giriyorsun... ve iyi oyuunlara gözunu kapayınca kendını oyuncumu zannedıyorsun ? iyi oyun lara gözunu kapaman nasıl bir bakış açısı :? rpg pc de oynanır diye bir mantık mı var:? demon's souls tam aksını diyor ama.. dark souls bunun tam aksını diyor... nasıl oynancagını görduk.. otoriteler ayakta alkışladılar.. oyunu..
  • skyrim modlarla beraber bana 2 aylık bir oynanış yaşattı artı zibilyon tane görevide yapamadan bıraktım dark souls'uda oynadım açıkçası daha sıkıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.