Şimdi Ara

Brink'in PC Sürümü Sürekli İndirime Girdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Brink bu sene, getireceği yeniliklerle birlikte merakla beklenen fakat genel olarak oyunculara hayal kırıklığı yaşatan bir oyun oldu. Brink'in çıkış sürümü bir çok aksaklıklarla çıkmasına rağmen, gelen güncellemelerle biraz toparlanabilmişti.
     
         Elektronik spor liglerinde sıkça karşılaştığımız Brink'in Steam sürümü, sürekliliğine indirime girdi. Daha önce $49.99'luk fiyatla satılan Brink, bugünden itibaren $19.99'a satılmaya başladı. Brink'in daha 4 ay önce çıktığını hatırlatalım.
     
         Oyunun Steam sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz. Bu tip, yeni çıkan oyunların bir süre sonra uygun fiyattan satılması olumlu sonuçlar yakalayabiliyor. Örneğin Valve, aynı yöntemi Portal 2'de uygulamış ve PC'de bazı şeyleri http://başarmıştı.
     








  • Afedersiniz ama bu oyuna bırakın $19.99 vermeyi 0.50 cent olsa yine vermem.:D Pc indirdim 5 dk oynadım geri sildim o derece berbat bir oyun. Bu kendi düşüncem tabi seven varsa bilemem.
  • Yukarıda ki arkadaşın dediği kadar değil Multi adına üretilmiş bir oyun yenilik getiremedi pek ama multi'de vakit geçirmesi zevkli ve ardı ardına gelen patchler ile düzeltildi sorunlar.
  • Bu oyun bedavaya verilmemişmiydi?
  • bende inanmıyorum bu oyunus evecek birinin cıkmasını berbat bir oyun tamamen hayal kırıklığı acaba diyorumda yapan adamlar hiç oynadı mı yani acemi bir stüdyo değil aslında ama nasıl bu kadar salak olabildiler hayret ediyorum türk parasıyla 5 tl bile etmez
  • noel zamanı 7.5 -10 dolar arasına düşebilir demektir bu.
    gideri olur o vakit.
    tf2 ye arada alternatif olur
  • Konsol sürümü çok kötü haliyle oyun hiç satamadı tabii.
  • TF2 bile beleş buna para vericegime tf2 oynarım.Bu oyundan umutluydum ama hayal kırıklıgı yarattı.
  • "Valve, aynı yöntemi Portal 2'de uygulamış ve PC'de bazı şeyleri başarmıştı."

    Burada bir yanlışlık var. Portal 2'nin satış başarısı, fiyatı düştükten sonra olmamıştır. Lütfen araştırmadan, Steam'i takip etmeden ve ya bir bilene teyit etmeden kişisel görüşlerinizi "Steam" haberlerine eklemeyiniz. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c00L

    "Valve, aynı yöntemi Portal 2'de uygulamış ve PC'de bazı şeyleri başarmıştı."

    Burada bir yanlışlık var. Portal 2'nin satış başarısı, fiyatı düştükten sonra olmamıştır. Lütfen araştırmadan, Steam'i takip etmeden ve ya bir bilene teyit etmeden kişisel görüşlerinizi "Steam" haberlerine eklemeyiniz. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

    Künyeye baksanız aslında o haberin Steam haberinden sonra girildiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla indirim sonrası geldigini anlayabilirsiniz fakat..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Eylül 2011; 14:44:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.