Şimdi Ara

Yeni Unreal Oyunu Yapılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Şu günlerde Gears of War 3 ile meşgul olan Epic Games geçtiğimiz GDC'de (Game Developers Conference) beş oyun üzerinde çalıştığını söylemişti. Firmanın patronu Mike Capps, bu geliştirilen oyunlardan hiçbirinin Unreal Tournament olmadığını açıkladı.
     
         Capps, Unreal serisine gereken ilgiyi gösteremediklerini fakat Gears of War ve diğer oyunlara yoğunlaşmak zorunda olduklarını söylüyor. Uzun zamandan beri yeni bir Unreal Tournament oyunu görememiştik ve bu seriyi sevdiğimizi biliyorlar. Yapımcının açıklamaları şu şekilde devam ediyor: "Son zamanlarda yeni şeyler yapmakla meşguldük. Shadow Complex, Bulletstorm ve Infinity Blade gibi, fakat bazen bir iş adamı olarak oturup düşünüyorum da kendi köklü serilerimizi devam ettirmeliyiz. Biliyorum şu an neden Unreal Engine'in adını Gears Engine olarak değiştiremediğimizi soruyorsunuz."
     
         Bulletstorm, iyi inceleme puanlarına rağmen fazla kazanç sağlayamamıştı. Yapımcısı People Can Fly'ın Epic ile birlikte yeni bir proje üzerinde çalıştıkları biliniyor. Umarız yakın zamanda Unreal Tournament duyurusu da gelir.
     









  • u3 motoruyla yapılan ut ye bu nesilde gerek olmadığını bildikleri için yapmıyorlardır.
  • Çok büyük yanlış yapıyorlar. Böylesine sevilen bir seriyi bu kadar basit bir şekilde harcamaları çok büyük saygısızlık onca sevenine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.