Şimdi Ara

Dead Space 3 İle İlgili İlk İpucu! (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Son zamanların en iyi "korkutmayı başaran" oyunu Dead Space 2'den sonra gözlerimiz üçüncü yapım için doğal olarak EA'e döndü.
     
        Henüz üçüncü yapım ile ilgili firmadan ses çıkmasa da küçük ipuçları gelmeye başladı. Dead Space 3 ile ilgili ilk rapor İsrail tabanlı bir haber kaynağından geldi. İsrail'de yayınlanan bir oyun programında EA'in Kaliforniya stüdyolarının ziyaret ediliyor ve gözler ufak bir detayı yakalıyor. Stüdyoda Dead Space 3 logosu hemen gözlere çarpıyor.
     
        Aşağıdan ilgili videoda Dead Space 3 logosunu sizler de görebilirsiniz. EA, Dead Space 3 çalışmalarını başlatmış galiba. Ne düşünüyorsunuz?
     








  • Devamının çıkmaması saçma olur zaten. DLC lerle oyuncuları yolan firmaların böyle para basan bir oyundan vazgeçmeleri pek mümkün değil. Oyun güzel fakat birilerinin abarttığı kadar ahım şahım bir oyun da değil..
  • Bu oyun gerçekten mükemmel hatta o kadar mükemmel ki ikinci oyunda adamlar ekleyecek bir şey bulamamışlar yeni bölümler dışında fazla bir şey göremedik. Yani eksiksiz bir oyun olduğu her halinden belli. Ancak ikinci oyundaki gibi yaparlarsa artık tepki görmeye başlarlar diye düşünüyorum. Önemli yenilikler gelmesi gerekiyor her ne kadar eksiği olmayan bir oyun olsa da.
  • Dead Space ilk oyunu korku unsurları çok iyidi,boş mekanda bile böğüren yaratıkların sesleri yüzünden Necromorphs nerden geliyecek diye olduğumda yerde dönüp duruyordum..:D sıralama yaparsam
    1.Resindet Evil 2
    2.Silent Hill (ilk oyunu)
    3.Dead Space
    4.Amnesia
    Aklımda kalıp tırsdığım oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 21 Eylül 2011; 9:36:20 >
  • 2. oyunun sonunda devam edeceği belliydi zaten..ayrıca credits'den sonraki generalin çok kısa konuşması dinlediyseniz 3. oyunun gelmesi pekde süpriz değil yani
  • dead space 3 ün .. . dead space 1 gibi olmasını istiyorum... sesi açınca yerimden sıçramak etrafa bakmak istiyorum.. .dead space 2 de beğendiğim tek şey... genel olarak oyun size gerginlik veriyor ama korkamıyorsunuz...
  • bence gerçekten guzel ama bıraz daha korkunc olsun wahset fazla olsun ısterdım ınsallah 3 te bunu yakalarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.