Şimdi Ara

AC: Revelations - PS3 Sürümünü Alana İlk AC Bedava

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •    
        Sony'den Assassin's Creed: Revelations için harika bir hamle. Alınan bilgilere göre Assassin's Creed: Revelations'ın Playstation 3 sürümü orjinal Assassin's Creed'i de yanında bedavaya sunacakmış.
     
        Kasım 2007'de çıkan ve serinin ilk oyunu ile beraber sunulacak olan Revelations'ın Playstation 3 sürümü böylelikle çok özel bir hâle büründü. Sony, bundan önce de Irrational Games ile bir anlaşma yaptığını açıklamış, BioShock Infinite'in Playstation 3 sürümünde BioShock 1 olacağını duyurmuştu.

        Assassin’s Creed: Revelations'ı ilk kez serinin ikinci oyununda boy gösteren Ezio ile oynamaya devam edeceğiz. Ancak atası Altair'in de bu oyundaki rolü çok büyük. Kısmen Altair ile de oynayacağımız Revelations'tan önce ilk oyunda Altair'in neler yaptığını bilmek büyük önem taşıyor. O yüzden orjinal yapımı oynamayanlar için bu duyuru sevindirici olsa gerek.
     
        Sony'den Playstation 3 kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru. Sony, multiplatform oyunlarda yapımcılarla anlaşarak kendi sürümlerinin daha özel hâle gelmesi için yoğun çaba sarfediyor. Microsoft'tan da buna benzer karşı ataklar bekliyoruz.
     








  • eğer ki PS3 versiyonunda yine frame sorunu olursa ( brotherhood daki gibi ) oyunu almayacağım!!!...
  • microsoftun tek atagı yenı bır halo olur sıms ek paketı kadar halo var yaw baska exc oyunu yokkı adam gıbı
  • Harika bir hamle..:)) Keşke koleksiyon için 1.oyunu almasaydım ama neyse sağlık olsun :)) İlk oyunu oynamayanlar için harika bir durum :))
  • Acaba nerelerde bu kampanya geçerli ve AC Revelations Türkçe mi çıkacak bilgizin var mı?
    quote:

    Kasım 2007'de çıkan ve serinin ilk oyunu ile beraber sunulacak olan Revelations'ın Playstation 3 sürümü böylelikle çok özel bir hâle büründü.

    Bu cümleden birşey anlamak için 10 kez okudum. 2007'de çıkan Revelations değil AC1, bunu bildiğinize eminim ama yazı öyle demiyor. Yazınızda virgül kullanırsanız yazıyı tekrardan okumak zorunda kalmayız.
  • ooooo oley :D harika ya... ozaman ilk önce ilk oyunu oynarım... ilk oyun hariç diğerlerini oynadım ... ilk oyuna pek kanım ısınmamıştı ama gerekıyorsa oynanır..
  • @aygun61

    Evet, hatayı gösterdiğin için teşekkürler. "ve"yi sildiğimiz vakit anlatım bozukluğu ortadan kalkıyor. Bunu sabaha karşı 4'te haber yapmanın dezavantajları olarak gösterebiliriz :=)
  • İlk oyunu Pc'de bitirmiştim,Ps3'te bitirmek çok zevkli olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.