Şimdi Ara

Forsaken World Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Harmoni yok oluyor, siz neredesiniz?






  • Güzel inceleme olmuş.Yanlız şunu belirtmek istiyorum.Oyuncuları aylık ücret ödenen oyunlara yönlendirmek daha iyi olur oyunseverler açısından.Ha şu var f2p oyunlar arasında dediğiniz gibi denenmesi gereken bir oyun.
  • 2009 daki oyun incelemelerince Editörün Seçimi Logosu veriyordunuz oyunlara keşke şimdie verseniz daha güzel oluyordu bana göre bu oyun için demiyorum başka oyunlar için
  • Böyle bir oyun şimdimi incelenir ? Zamanında yapsaydınız incelemeyi belki böyle güzel bir oyunun şimdikinden daha fazla player'ı olabilirdi.
  • beril ablanın sesi gerçekten çok hoş :D
    oyuna gelicek olursam gayet güzel bir oyun ben izlerken bile zevk aldım
    Not:benim pc çalıştırmayabilir
    dip not:benim pc çalıştırmaz
    yerin dibi not:benim pc kesinlikle çalıştırmaz
    yerin 7 kat dibi not:Petrol buldum lan :D
  • @threenamed türkçe konuş
  • beates illaki para ödemek istiyorsan normal bir mmorpg de premium al daha karlı ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yosunyumos

    beates illaki para ödemek istiyorsan normal bir mmorpg de premium al daha karlı ...


    Sen daha olayın farkında değilsin.Ben para ödemek istemiyorum,yayıncılar ödetmek istiyor.Her oyunda da premium yok.Sen item basmak için kağıda para vericen,exp için para vericen,tabi bunlar oyunlara göre farklılık gösteriyo gerçi ama öyle yapacağıma aylık misal 20 tl veririm kafam rahat olur.Hemde daha kaliteli oyunlar oynamış olurum.
  • ben oyunlar için aylık vveya premium için para vermeye karşıyım ama senin iiçin dedim aylık vericene premium bana göre daha karlı olur ama ben bir oyun için aylık ücret veya ek ücret verecek biri değilim ...
  • Ben bu oyunda 70 levelim.Ve incelemeniz hakkında yorum yapacağım.
    İlk olarak grafikleri neden düşükte oynuyorsunuz.Sisteminiz biraz eski sanırım. :)
    Dakika 03.02'de su efekti kapatılmış.
    Pvp üzerinde pek konuşulmamış.
    Ben size kendi yorumumla oyunu anlatırsam.Oyun pve üzerine kurulu.Haftada 3-4 gün arena yapılıyor.Bazı günler Türkiye saatine göre 21:00'da 3v3 başlayıp Türkiye saatine göre 21:30'da bitiyor.6v6 ise Türkiye saatine göre 21:30'da başlıyor ve 22:00'a kadar devam ediyor.Bu arena olan 3-4 günün 2 gününde Türkiye saati ile 16:00'da yine aynı şekilde 3v3 ve 6v6 başlıyor ve 1.30 saat sürüyor.Arenalar 45. seviyeden sonra başlıyor.Gelelim arenanın eksilerine.Arenada üst üste 2 raund kazanan takım arenayı kazanıyor.6v6 fazla giren olmadığı için 3v3 bitene kadar 3v3 girmeyi tercih edeceksiniz.Arenaya fazla giren olmuyor ve sürekli aynı rakipler geliyor.Eğer takımda priest iniz yoksa sürekli kaybediyorsunuz.Arenada pot içilmiyor ama arenaya özel potlar satılıyor.Bunları oyun içerisinden temin edebiliyorsunuz.Fakat dolum süreleri 2.30 dakika olduğu için 2 kere kullanamadan arena bitiyor.Anlayacağınız arenası çok zevksiz.Hele birde cash shoper geldiği zaman ben saldırmıyorum bile :)
    Oyunda orb sistemi var.Pvp yaparken ortaya sarı toplar yayılıyor.Bu sarı toplardan çok toplarsanız eliniz kırmızı oluyor.Ve eliniz kırmızıyken herkesi 2 vuruşta öldürebilirsiniz.Ayrıca kırmızı olmasınada gerek yok.2-3 orb aldığınız zaman rakibe 4-5k vurmaya başlıyorsunuz.Ki rakibin hpsi 20k felan olduğu düşünülürse 2-3 vuruşta rakibinizi öldürebiliyorsunuz.Guild savaşına gelirsek 70 levele geldim 1 kere guild savaşı yapmadım.Açıkçası yapmakta istemem.Orb toplayan marksman ve mageler alanla tek atıyor :)
    Classlar arasında ise dengesizlik çok fazla.Gelelim cash shoperlere.Düşük seviyede cash shoper sizi sadece petiyle öldürür ise şaşırmayın.Onun haricinde oyunda itemlere eklenen ekstra özellik veren gemler var.
    level 1 ragefire gemi 30 atak veriyorken level 4 ragefire gemi 120 atak vermekte.5 tane aynı level gemden bir üst seviye gem üretiliyor.5x level 1 gem = 1x level 2 gem.Oyunda günde 1 kere girilen ve rastgele 1 adet gem veren dungeon var.Sanırım level 4 gem yapmak için 100-125 kere girmeniz gerekiyor.Veya cash shoperler gibi para yatırıp level 4 gemlerden birsürü alabilirsiniz.Bu cash shoperler orb topladiklarinda önüne gelene tek atıyorlar.
    Oyunda en güçlü gördüğüm class ise ice mage.İce mageye vuran her vuruşta %10 yavaşlıyor.Oyunun pvp sistemi çok hantal olduğu için magelere yaklaşamadan ölebilirsiniz.
    Anlayacağınız grafik olarak çok iyi , sıkıcı dungeonları olan , cash shoperlerin çok fark attığı , kısıtlı ve zevksiz pvp sistemine sahip , saçma orb sistemine sahip bir oyun var karşınızda.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.




  • müzükler güzel gerçekten güzel vallah de :D
  • Oyun ücretsiz olduğundan mı bu kadar övülmüş grafikleri Lotro'nun yanında bir hiç kalır
  • Bu tür online oyun oynayan gençlere ve çocuklara çok üzülüyorum ,( Hayatın bir online oyundan ibaret olduğunu sanan ve sonrasında çok bocalayan çocuklar...
  • bu oyunun grafikleri 8.0 alıyor, age of conanın grafikleri 7.0
    funny logic.
  • Beril sergün sesinniz cok hos
  • İlk başlarda Grafikten 8.0 puan alıyor dediğinizde "Genel 8.0" yazıyo orda. Düzelmesi lazım :/
  • sayın adminler dead island incelemesi gelmiycek mi
  • 00.22 sc2 özenti :D
  • LawLess437
    18.09.2011 01:17:22
    +111
  • Oyunu beğendim deniyeceğim inceleme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.