Şimdi Ara

Soul Calibur V'ten Yepyeni Oynanış Videoları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        Namco Bandai'nin dövüş oyunları konusunda en büyük kozlarından Soul Calibur serisi beşinci yapımıyla 2012 yılının Mart ayına göz kırpıyor.
     
        PS3 ve Xbox 360 platormları için yapılan oyundan, birkaç oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Videolarda Soul Calibur serisinin veteran karakterlerini TGS katılımcıları kontrol ediyorlar.
     
        Eskisine nazaran çok daha iyi grafik parolasıyla yola çıkan Namco Bandai, görsel yönden oyunu üst noktalara çıkarmak için büyük çaba sarfediyor. Bu videolardan anlamak tam olarak mümkün olmasa da bizi sağlam bir yapımın beklediğini söyleyebiliyoruz. Aşağıdan videolara göz atabilirsiniz:
     








  • Bizi sağlam bir yapımın bekliyorda Soul Calibur'da Marvel vs Capcom gibi aralarda kalan dövüş oyunu,Atari salonlunu döneminden biliyorum kimse para ile aldığı jetonu Soul Calibur için harcamazdı...
  • @CoolMnaiaC

    Şahsen ben Marvele de SoulCalibura da diğer oyunlardan daha fazla para harcayanlardandım. Ankara Fantasy ve Joy da SoulCalibur denilince akla ilk gelen isimdir, Karpuzcu Özellikle SoulCalibur 2 zamanında Joy'da conquest oynayanlar daha iyi bilir

    Psn den şu anda Marvel vs Capcom 3 oynayan bulamıyorum. SoulCalibur 4 de çıktığında ilk zamanlar vardı, artık onda da hiç kimse yok.

    Umarım SoulCalibur 5 de Türk oyuncular görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 17 Eylül 2011; 23:05:33 >
  • Soul Calibur şimdiki adı Arcade eski adı atari salondan kalma hatırası var,pek oynamasamda PS1 bu yana Soul Calibur çıkan oyunlarını alır arşive katarım
    Casual oyuncular Soul Calibur pek bilmez,o yüzden BSC haberlerinde oyun ile ilgili mesaj sayısı fazla olmuyor.Bizim gibi atari salonların havası tenefüs eden kişiler hatırlar daha çok
    Namco Bandai yapması gereken kendine ait 2 oyunun dövüşcülerini harmanladığı Soul Calibur vs Tekken oyunu hazırlarsa SoulCalibur'da dövüş oyunları listesinde üst sıralara doğru yükselir.
    Soul Calibur V bu hali ile yine bilen ve hatırlayan kişilerin alıcağı oyun olmaktan ileri gidemez.
  • Bu ne olm. Soulcalibur IV ten farkı ne bu oyunun şimdi. ??? Aynı oyun resmen...
    Alinmayacaklar listesine eklendi...
  • @CoolMnaiaC

    Almamalarının nedeni bilmemeleri degil becerememelerindendir.Çünkü soul calibur tuşlara rastgele basarak oynıyabilecegin bir oyun degil tekken de öyledir adam oyunu hiç bilmez pro biriyle oynar tuşlara rastgele basarak yenebilir.Ama soul caliburda combo yapmazsan karakter en fazla 1-2 yumruk sallar ve haşat ederler seni.O yüzden çogu kişi sevmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

    @CoolMnaiaC

    Almamalarının nedeni bilmemeleri degil becerememelerindendir.Çünkü soul calibur tuşlara rastgele basarak oynıyabilecegin bir oyun degil tekken de öyledir adam oyunu hiç bilmez pro biriyle oynar tuşlara rastgele basarak yenebilir.Ama soul caliburda combo yapmazsan karakter en fazla 1-2 yumruk sallar ve haşat ederler seni.O yüzden çogu kişi sevmez.


    Çok iyi bir SoulCalibur ve Tekken oyuncusu olarak bu dediğine katılamayacağım, hatta çok yanlış düşünüyorsun.

    2 oyunda da sallayarak bilen birini yenmeniz imkansız.

    Bunca sene ne Tekken de ne SC de hem online da hem arcade de hiç görmedim sallayan birinin bilen birini yendiğini.

    Tekken ve SC yi ilk serilerinden beri oynuyorum. Sc 2 de arcade conquest modunda 5 karakterim toplamda 10.000 den fazla wins m vardı. Ankara Joy cafe deki arkadaşlar hatırlarla eğer oynadılarsa, SC 2 zamanında.

    Bu iki oyun için tüm dövüş oyunları için geçerli bir neden.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.