Şimdi Ara

EA'in FPS Oyunu Syndicate'ten İlk Bilgi+Görüntüler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Electronic Arts ve Starbreeze'in uzun süredir üzerinde çalıştığı söylenen Syndicate adlı oyunu bir hata sonucu ortaya çıktı. Oyun hakkındaki ilk görüntüler ve bilgiler EA'in dijital oyun satış servisi Origin'de yanlışlıkla yayınlandı ve kısa bir süre sonra kaldırıldı. Tabi oyun severler bu durumu fark edip bütün bilgilere ulaştılar.
     
         Project Redlime adıyla da anılan Syndicate, Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve Darkness'ın geliştiricisi Starbreeze tarafından geliştiriliyor. Bu da oyunun kaliteli olma ihtimalini bir hayli arttırıyor.
     
         Syndicate, 1993 yılında Peter Molneux'un da bulunduğu Bullfrog tarafından geliştirilen oyunun yeniden hayal edilmiş şekliyle karşımıza çıkacak. Oyunun hikayesi ise Crysis 2'nin senaryosunu kaleme alan Richard Morgan yazıyor.
     
     
        Bir FPS oyunu olacak olan Syndicate 2069 yılında geçiyor. "Ticaret Savaştır" başlığı ile tanımlanan oyunun dünyası artık politikacıların olmadığı ve dünyanın Syndicate adlı dev şirketler tarafından bölgelere ayrıldığı bir yer.
     
        Syndicate'lerin geliştirdiği teknoloji sayesinde insanlar artık dijital ortama ulaşmak için bir cihaza ihtiyaç duymuyorlar. Artık sinir sistemine bağlanan bir çip sayesinde bir göz kırpma ile dijital dünyaya adım atabiliyorlar.
     
         Tabi bu durum insanları heyecanlandırıyor ve bu çiplere büyük bir akın başlıyor. Tabi ticaret sonunda bir savaşa dönüşüyor ve Syndicate'ler bu dijital ağ yoluyla birçeşit savaş başlatıyor. Syndicate'lerin ajanları da dijital yollardan silahlara, düşmanlara ulaşabiliyorlar.
     
     
          Biz de Eurocorp adlı şirketin yeni nesil ajanı Miles Kilo olarak bu kanlı maceraya adım atıyoruz. Origin'de o rtaya çıkan bilgilere göre Syndicate'in özellikleri şu şekilde:
     
    * Gelişmiş Çip Oynanışı: DART görüşü sayesinde zamanı yavaşlatın, duvarların arkasını görün ve dijital dünyadaki düşmanlarınızı yok edin. Sinirsel DART6 çipi sayesinde düşmanlarınıza göre daha fazla özelliğe sahipsiniz. 
     * 4 kişilik online co-op: Orijinal Syndicate'ten 9 görevin de bulunduğu oyunun co-op modu diğer oyunlara benzemiyor. Bu modda Syndicate'lere karşı bir global savaş başlatıyorsunuz.
     * Duyusal FPS deneyimi: Geliştirilebilir futuristik silahlar, zırhlar ve araçlarla düşmanları etkisiz hale getirebileceğiniz gibi onların teknolojisini kendi kullanımınıza da alabileceksiniz.

     








  • Bf3 ile ea kendini fps de kanıtladı spordada fifa serisi var yarış desen nfs the run çıkacak.Artık ea nın elinden ne çıksa oynuyacaz biz bu gidişle.Bu oyunada güveniyorum.Kadro mükemmel.
  • EA da baya geliştirdi kendini herkese kafa tutuyor

    activision (COD) VS electronic arts (BF)
    RAKİP YOK VS electronıc arts (crysis)
    konami (pes) VS electronic arts(fıfa)

    VE TABİKİDE ASASİAN CRED RAKİPSİZ KAFA TUTABİLCEK FİRMA YOK TEK KELİMEYLE YAŞAYAN EFSANE

    valla electronic arts helal olsun adamlar türk kanllarındaki dandik dundik diziler kadar oyun yapıyorlar ve herbiri kalite alkışlıyorum ayakta
  • Bullfrog'un yarattığı Syndicate'i oynamış şanslı kişilerden biri de benim.

    Eski oyunun atmosferi ve kalitesinin yakalanması çok ama çok zor...

    Umarım orjinal oyundaki müzikleri kullanırlar...
  • artist64 Başına güneş falan mı geçti AC ubisoftun :D:D
  • Arkadaşım; önce Assassin's Creed yazmayı öğren de öyle konuş. İlk olarak; Killzone 3 Crysis 2'den iyi bir oyun. Ve Metal Gear Solid ile Thief , Ac Serisini havada karada yer.
  • @bsc misafiri doğru söylüyorsun

    killzone hertürlü alır bu nesildeki bence en iyisi fps tabi single olarak
    futbolda fifa üstüne tanımam
    nfs de hot pursuit güzelde ama yine birşeyler eksikti tabi bakalım the run nasıl olucak ama bende motorstorm serisi daha kaliteli ea 1 senede 2 nfs çıkarıyor shift falan çıkarttı gran turismo 5 forza gibi yarışalarla baş edemedi
  • Herhalde başka şey istesem olacaktı :) Daha geçen gün DosBox veya Winuae'de Syndicate oynasam mı diyordum ki bunu gördüm :) Çocukluğumun en güzel oyunlarındandır. Önce Deus Ex, şimdi Syndicate... Cyberpunk şenliği resmen. Bir de System Shock 3 ve Dreamweb 2 gelsin; ardından yeni çekilen Blade Runner'ı izleyeyim...Ondan sonra ölebilirim :)
  • sıkı bir oyun olacağa benzer dostlar.
  • Metal Gear Solid nere Assassin's Creed nere ikiside farklı tür oyun.
  • Starbreeze yapıyorsa kesin sağlam olur.
  • artist64
    11.09.2011 11:51:48

    assasian'' deil o ... assassin... assassin's creed serisi ne zamandır UBISOFT un elinden çıktıda EA ya geçti :?
  • Resistance 3...Killzone3 de Crysis2 de havada karada hamburger yapar...
  • quote:

    Arkadaşım; önce Assassin's Creed yazmayı öğren de öyle konuş. İlk olarak; Killzone 3 Crysis 2'den iyi bir oyun. Ve Metal Gear Solid ile Thief , Ac Serisini havada karada yer.


    Metal Gear Solid ile Thief ,AC'Yi yermi? hiç gülesim yoktu :)
  • oyunun grafikleri süper acaba frosbite 2.0 mı kullanıyor ?
  • artist64
    """"VE TABİKİDE ASASİAN CRED RAKİPSİZ KAFA TUTABİLCEK FİRMA YOK TEK KELİMEYLE YAŞAYAN EFSANE"""""
    ----------------------------------------
    Bazı arkadaşlar demek istediği şeyi yanlış anlamışlar. arkadaş AC reed oyunun tek olduğunu ve hiçbir firimanın onun kadar güzel oyun yapamayacağını demek istemiş benim anladığım. AC ubisoft olduğunu arkadaşta biliyodur elbette.
  • aykut291
    11.09.2011 19:16:54

    arkadaşım ustte ea yı övmeye başlarken sonra ac serisine geçiyor... ve ardından yine ea yı övmeye devam ediyor.. bildiğini pek zannetmiyorum... buradan öyle gözukuyor oyun karşılaştırmalarını yazıyor ve sonra assassin's creed i yazıyor :D
  • Heyecanla bekliyoruz.Oyunda kendiliğinden wh var bu arada okudunuzmu orayı
  • eletronik arts'ın altında onarca şirket var crytek dice gibi
  • Bu Eksi Verenler Özellik ile Resistance3 Le kiilzone3-crysis2 kıyaslayanlar oyundan anlamayan ergenlerden başka bşi deil laaaaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.