Şimdi Ara

'EA Sports Football Club' Sistemini Tanıyalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     EA Sports, FIFA 12 ile ilgili taze bilgiler sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda neredeyse her gün yeni bir video yayınlayan EA bugün gösterdiği yeni videosunda FIFA 12'nin 'EA Sports Football Club' sistemini tanıtmış.
     
        FIFA 12'de artık yaptığımız herhangi bir maç bize XP puanı verecek. Bu XP'ler ile oyuncu seviyemizi arttırmaya gayret göstereceğiz. Seviyemize göre oluşan liderlik sıralamasında arkadaşlarımıza göre hangi pozisyonda olduğumuzu 'EA Sports Football Club' sisteminde görebileceğiz. Bu sistemde arkadaşlarımızın ve kendimizin oyunda yaptığı aktiviteler ile ilgili bir haber akışı bulunacak. Ayrıca güncel maçlarla ilgili Challenge'lar da oyunseverleri burada bekliyecek. Örneğin bir Manchester City vs Manchester United derbisi gerçek hayatta haftaya oynanacak diyelim, FIFA 12'de de bunu Challenge olarak görecek ve maç için kendi senaryomuzu yazmaya çalışacağız. Bu ve bunun gibi ufak yenilikler oyunun bu sistemine renk katıyor.
     
        EA Sports Football Club'ın bir diğer güzelliği ise 'Support Your Club' yani 'Takımını destekle' hizmeti. Bu hizmet ile birlikte FIFA 12'de seçtiğiniz favori takımınıza destekde bulunacaksınız. Nasıl mı? Örneğin Manchester United'ı destekliyorsunuz. (Türkiye Ligi olmadığından, Bir Türk takımı örneği veremiyorum) FIFA 12'de kazandığınız XP puanları Manchester United'a gidecek. Siz ve diğer tüm Manchester United destekçileri takımlarına verdikleri bu puanlar sonucu FIFA 12'nin haftalık gerçekleşen EA Sports Football Club sezonundaki Premier Lig sıralamasına etki edecekler. Burada oyuncuların takımlarına ne kadar destek verdikleri gün yüzüne çıkacak. Sezon sıralamasında alt sırada kalan takımlar bir alt lige düşecek. Alt ligdeki ilk 4 veya 3 takım Premier Lig'e çıkacak. Bu diğer tüm ligler için de geçerli. Türkiye Lig'i olsaydı bunu kendi ligimiz için de gerçekleştirebilecektik. Yazık olmuş diyoruz.
     
        Aşağıdan Martin Taylor'ın yorumlarıyla oluşturulan 'EA Sports Football Club' tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:









  • OoO iyi iyi.Bu sene yaptığımız her maç önemli olacak.
  • bu oyun alınmazda hangi oyun alınır?
  • Bu sene alıcaktım. Uzun bir süredir bekliyordum ama ne yazıkki Türkiye Ligi yok.Dolayısıyla Pes Türkiyede Yine fazla satıcak.
  • pes türkiyede fazlamı satacak ? şakamı yapıyorsun arkadaşım.. pes 2010 dan sonra daha fifayı geçemez.. çook geride kaldı çoook
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sweetyboy123

    Bu sene alıcaktım. Uzun bir süredir bekliyordum ama ne yazıkki Türkiye Ligi yok.Dolayısıyla Pes Türkiyede Yine fazla satıcak.


    katılıyorum pesin daha çok satmasının nedeni daha iyi olduğundan değil ülkemizde bir pes alışkanlığı olduğundan..
  • fifa 12 içinmi bu
  • türkiye ligi olmayacağından türkiyede satış biraz düşer ama pesi yine geçer ucuz olsunda bizde alalım yoksa downloadın dibine vurcaz :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    türkiye ligi olmayacağından türkiyede satış biraz düşer ama pesi yine geçer ucuz olsunda bizde alalım yoksa downloadın dibine vurcaz :))


    İyi bir PC'si olup da oyuna 100 TL veremeyecek adam yoktur. Korsan işin bahanesi. Kolaya kaçma diyebiliriz. Ama online oynayamadıktan sonra neye yarar...
  • Galatasaryin logosunu orada gormek Fenerli olsamda cok degisik bir haz verdi :)
  • Videodaki adamın bir ara tükürükten boğulacağını sandım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.