Şimdi Ara

Nagoshi: Yakuza 5 Yenilikçi Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Sega'nın Yakuza serisi için yeni bir stüdyo kurması ve serinin bitmeyeceğini açıklaması eminim bir çok kişiyi mutlu etmiştir. Her ne kadar bazı eksiklikleri olsa da Yakuza serisi "farklı" bir oyun oynamak isteyenler için harika bir fırsattı. Artık daha da farklı bir seriyle karşılaşacağız, çünkü serinin yaratıcısı Toshihiro Nagoshi Yakuza 5'in yenilikçi olacağını söylüyor.
     
         Serinin dramatik yönünün korunacağını söyleyen Nagoshi oynanabilirlik alanında yenilik yapacaklarını belirtiyor. Yine de bu değişiklikler çok sert olmayacak ve eski ile yeni bir arada var olacaklarmış.
     
          Yakuza 5'in geliştirme süresinin serinin diğer oyunlarından biraz daha uzun olacağını da vurgulayan Nagoshi, ekibinin Yakuza 5'i yenilikler yapmadan rahatça bitirebileceğini, ama kendilerinin böyle bir şeyi istemediğini söyledi.
     
          Geliştirici ekip şu an oyunun yapım aşamasının başındaymış ve bu nedenle oyunun duyurusunun biraz erken olduğunu düşünüyorlarmış. Yine de bu nesilde bir Yakuza oyunu daha oynayabileceğimizi şimdiden bilmek güzel.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.