Şimdi Ara

RollerCoaster Tycoon 3DS Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Atari'nin ünlü RollerCoaster Tycoon serisi Nintendo 3DS ekranlarına adım atıyor. Yayıncısının Atari olacağı oyun, n-Space tarafından geliştiriliyor ve 2012 yılının Mart ayında raflardaki yerini alacak.
     
        Nintendo Power tarafından duyurulan oyunda hız trenlerinin 3D görüntü desteği sunacak olması belki de duyurunun en heyecan verici kısmıydı. Bunun yanı sıra dokunmatik ekran desteği de kuşkusuz daha rahat kontrol imkanı sunacaktır.
     
        Oyuna  3DS'e özel içerikler bulunacak ve asma, hidrolik, ahşap, çelik ve başaşağı gibi hız treni seçeneklerine sahip olacaksınız. Ayrıca Perili Ev gibi çeşitli temaları da parkınızda kullanma şansınız olacak.
     
        Coaster Creator ve Sandbox modlarının da bulunacağı işe alma ve yönetim gibi çeşitli işleri de üstlenmeniz gerekiyor. Yani bir Luna Park nasıl yönetilir bunu tamamen öğrenmeniz gerekecek. Eğer bu konuda tecrübem yok diyorsanız üzülmeyin, çünkü Coaster Story modda bunu rahatlıkla öğrenmeniz mümkün olacak. 
     
         RollerCoaster Tycoon 3DS'in n-Space gibi Nintendo'nun taşınabilir cihazlarını yakından tanıyan bir geliştirici tarafından hazırlanması büyük bir şans. Bakalım bize gerçekten Luna Park'ın atmosferini hissettirebilecekler mi?
     








  • Offf bir an pc için yeni rollercoaster zannetim :(
  • Keşke 4. oyun çıksa; önceki oyunları çok kapsamlı ve güzeldi. Grafiklerini yenileyip aynı sistemi biraz geliştirip devam ederlerse güzel bir oyun çıkar ortaya.
  • walla ben vita için süper grafikli bir roller coaster isterdim
  • Vita ya oyun duyurulmuyor ya bari adam gibi oyun duyurulsun hersey 3ds e
    Bana 3ds gibi bir konsol aldırma Sony oyun duyurulsun
    Yoksa 3ds ezip geçecek Vitayi
  • Çok iyi bi haber ama "MSC Misafi" nickli arkadaşa katılıyorum, bazı arkadaşların dikkatini çekebilir şuan tüm oyunların bulunduğu bir site var :) Atari Oyunları
  • Off off acayip fazla oynamışımdır bu oyunu hatta o kadar hayranıydımki pc'ye orjinalini almıştım
  • Oyunun birincisi ve ikincisi ek paketleriyle beraber toplam 6 oyunu çok güzeldi. Sonra RCT3'te 2 boyuttan 3 boyuta geçtiler, beceremediler, atmosferinin içine ettiler. İnşallah bu oyun ilk 2 oyuna benzer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.