Şimdi Ara

The Sims Social 7 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Electronic Arts'ın The Sims serisi özellikle PC platformundaki oyunlarıyla büyük bir hayran kitlesi kazandı ve milyonlarca sattı. Sanırım The Sims'i oynamasa bile oyunun genel konseptini bilmeyen yoktur. Şimdi bu seri sosyal ağlarda başarısını devam ettirme amacında.
     
          İlk haftasında 4 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaşan The Sims Social, 15 günün sonunda 7 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştı. Bu rakamın ilk ay sonunda 10 milyonu rahatlıkla geçmesini bekliyoruz.
     
           Her gün sınırlı sayıda eylemde bulunmanıza izin veren oyunda oyuncular eşyalarını paylaşarak, diğer kişilerin isteklerini yerine getirerek ve oyun içinde kullanılabilecek para satın alarak ödüllere ulaşabiliyorlar.
     
         53.310 kişi tarafından incelenen oyun 5 üzerinden 4.4 puana layık görülmüştü. Bunun da oldukça yüksek bir puan olduğunu söyleyebiliriz.
     








  • Bence EA'nin sırf para için yapmıl olduğu bir oyun aynu 11 Superstar oyunu gibi.Arkadaşlarımın zorlamaları yüzünden oyunu oynadım.Fakat oyunu açtıktan 15 dakika sonra Sims'şn enerjisi diplere düştü.Ki her girişimde de böyle.Bu yüzden ben oyunu beğenmedim.
  • Vallahi ben oynarken çok keyif aldım, hatta tüm ek paketleriyle beraber oyunu ind... aman satın almayı bile düşündüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.