Şimdi Ara

İd: 'Kinect, İleride 10 Kat Daha İyi Olacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     id Software'den John Carmack, Microsoft'un hareket algılama aksesuarı Kinect için önemli açıklamalar yaptı. Carmack, yapımcıların Kinect'e gereken önemi vermesi gerektiğini söylerken, bu teknolojinin ileriki yıllarda şu anki durumundan 10 kat daha iyi bir hâle gelebileceğinin altını çizdi.
     
        Carmack ayrıca Microsoft'un resmi olarak Kinect için PC SDK'sını (geliştirici araçları)  yayınlamasını da takdir ettiğini söyledi. Daha önce insanlar cihazı hacklemek zorunda kalıyorlardı.
     
        "Kinect, geliştirilebilir bir teknoloji, özellikle bu yönüne bakarak heyecan duyuyorum. Bu teknoloji ilerleyen yıllarla birlikte şu anki hâlinden 10 kat daha iyi bir duruma gelebilir. Bu yüzden onunla haşır neşir olmak önemli."
     
       Carmack'ı Kinect konusunda bu kadar heyecanlı görünce id'nin çıkışını yapacak oyunlarında bu teknolojinin desteklenip desteklenmeyeceği merak ediliyor hâliyle. Carmack ise şimdilik böyle bir planları olmadığını söylemiş.
     








  • Gerçek'tende Çok Haklı Baksanıza Atari Salonlarından Nereye, 8-bit'ten Nereye,Artık Bundan Sonrasını İnsanın Aklı Alamıyor
  • Adam sonuna kadar haklı, şu adam kadar yenilikçi olsa tüm yapımcılar oyun dünyası çok daha ileride olurdu..Ama olmuyor bu yüzden Carmack Carmack'tır zaten, en saygı duyduğum isimlerden biri şu adam..
  • Kinect bu nesilde isteneni veremedi. Bunu kabul etmek lazım...
    Önümüzdeki nesilde çok daha iyisini bekliyoruz...
  • bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok her teknoloji yıllar içerisinde gelişir.
  • Ms, Live sistemimini Xbox ile çıkarmıştı ve şuanda Live'ın kalitesi ve geldiği nokta belli.

    Kinect içinde durum böyle olacaktır. Ms, Kinect'i Xbox 360 için satışa sundu ve dire pazarda herşeyi gözlemliyor, yeni nesilde her açıdan çok daha iyi şeyler sunan bir teknoloji olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.