Şimdi Ara

DotA 2'yi 2012'ye Kadar Beklemeyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Bir milyon dolarlık turnuvasının maçları ve GamesCom videosu ile oyuncuları sabırsızlandıran Valve'den farklı bir açıklama geldi. Oyunun resmi platformununun Steam olduğunu varsayarsak oradaki bilgilerde 2011'in sonunda çıkacağı yazıyordu. Fakat Valve'in patronu Gabe Newell oyunun 2012'de çıkacağını söyledi.
     
         Diğer yandan beta kayıtları devam ediyor ve GamesCom turnuvası sona erdiğinde ilk davetiyeler gönderilmeye başlanacak. Sonrasında ise halka açık beta başlatılacak.
     
         Oyunun dağıtımını yavaş yavaş arttıracakları ve bu denli kapsamlı bir dağıtımı önümüzdeki seneye kadar hazır edemeyecekleri belirtiliyor. Orijinal DotA olan Warcraft 3 modu, IceFrog ve arkadaşları tarafından hazırlanıyordu. Şimdi bu ekip Valve'de ve DotA 2'yi geliştiriyorlar.
     









  • Turnuvadan sonra bir ya da iki aylık bir bekleme kabul edilebilir ama 2012'ye kadar ve hangi ayda çıkacağını bile söylemeden böyle bir uzatma süresi çıkarmaları hiç doğru değil
  • Üzüldüm şimdi çok hevesliydim.
  • bunun sebebi oyun içi ve oyun dışı hala hazır olmama sebebidir şuan da yapılan turnuva ne oyunu ne oyuncuları kaldırdı dünkü oyunlarda 80 kere lag oldu oyun dondu adamlar isyan etti. ki hero kıtlığıda var zaten yine hero halledilebilir bişey ama denge ve server ayarlarının böyle olacağını tahmin etmediler sanırım ki patladılar . onlarda düşünmüyodu 2012 de çıkaracaklarını... hayırlısı olsun :))
  • nasıl ya dotadaki herolar yok mu? Hepsi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.