Şimdi Ara

The Old Republic'de Düşmanla İletişim Yasak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/ed/f6/ae/edf6aedfcf2179a7cccb4132d06c8b3e.jpg' /></center><br/><div> </div><div>   <strong>  Star Wars </strong>evreninin meraklıları tarafından ve hatta pek çok <strong>MMO</strong> severce delicesine beklenen <strong>Star Wars: The Old Republic</strong>'in kısa süre sonra bizlerle olmasını bekliyoruz. Beta aşamasında olan yapım hakkında konuşan<strong> creative director James Ohlen </strong>oyuncu adaylarının epey ilgisini çekecek bir detay açıkladı.</div><br />     <strong>TenTonHammer</strong>'a konuşan James Ohlen'ın dediğine göre<strong> beta'nın aksine</strong> oyun piyasaya çıktığında,<strong> iki faction aralarında konuşamayacak</strong>, yani <strong>chat yapamayacak</strong> ve <strong>birbine mail gönderemeyecek</strong>. <strong>Jedi'lar ve Dark Side</strong> tarafları kısacası birbirleri ile <strong>iletişim kuramayacak</strong>. Bunu seçmelerinin en büyük sebebinin Star Wars evreninin kurallarına sadık kalmak olduğunu <br />söyleyen James Ohlen kararlarının arkasında duruyor.<br /><br />     <strong>Horde ve Alliance</strong>'daki durumdan farklı olarak bunun Galaktik bir imparatorluk olduğunu, kurallarında buna göre işleyeceğinin altını çizen James Ohlen, aynı zamanda insanların düşman sınıfındaki oyunculara <strong>sataşıp</strong>, <strong>kötü sözler </strong>söylemelerini ve bu gibi durumları da engellemek istediklerini söylüyor.<br /><div> </div><div>     Kısacası farklı faction'daki bir arkadaşınız ile oyun içinde iletişime geçemeyecek, farklı faction'daki bir başka karakterinize item yollayamayacaksınız. </div><br/>[Kunye=420-4][/html]







  • güzel güzel bi oyuncu olarak oynadığım oyunda milletle küfürleşmekten çok oyun oynamayı tercih ederim
  • başarılı bir şekilde eklemişler oyuna bu olayı. beta gelsin ama artık beklemek büyük sıkıntı vermeye başladı star wars'a doyalım gelsinde.
  • bana "wtf tank" demesinlerde
  • Bu olayı hainlik olmasın diye düşünmüşler sanırım ama faydasız.msn,facebook,Twiter gibi anlık haberleşme siteleri var bir birine haber vermek isteyten oyundan veremese bile bu kanallardan rahatlıkla haber yollayabilir :D.
    Ama star wars dünyasında geçecek bir oyun içi özellik olarak iyi düşünülmüş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.